Φραστικά επιτέθηκε το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κορονοϊό, στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για μικροπολιτική στο θέμα της πανδημίας, ενώ δήλωσε πως εάν και δεν είναι Νέα Δημοκρατία, στηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη που διαχειρίζεται την κρίση. Από το κάδρο του Αχ. Μπέου δεν ξέφυγαν και οι Απόστολος Παπαδούλης, Ιάσονας Αποστολάκης και Πάνος Σκοτινιώτης.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, σε ένα παραλήρημα φράσεων, που πολλές από αυτές δεν ολοκληρώνονταν, καταφέρθηκε εναντίον του κ. Τσίπρα λέγοντας χαρακτηριστικά «Θα εκφραστώ απέναντι στην κατάντια όπως ξέρω. Αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες. Βγαίνει ο Τσίπρας. Τι δουλειά έχει κάνει; Είναι να τρελαίνεσαι. Εκμεταλλεύεστε τον πόνο των συνανθρώπων σας για να κάνετε φθηνή πολιτική; Ρε απατεώνες, αυτό είναι το πρόβλημα της πατρίδας μας; Σε μία περίοδο κρίσης σε μία πανδημία, τι λαϊκισμός είναι αυτός; Τόσο γλυκιά είναι η εξουσία; Τι κάνετε; Εδώ υποφέρει ο κόσμος. Δεν είμαι ΝΔ, και δεν με ενδιαφέρει ο Μητσοτάκης, ας πάει να κόψει το λαιμό του. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Ρε τι έχετε προσφέρει στην πατρίδα σας; Κοπρίτες. Πως θα επιστρέψετε στην εξουσία είναι; Έτσι δεν θα επιστρέψετε ποτέ, γιατί πλέον ο κόσμος ξύπνησε. Τι φταίει ο καθένας που βρίσκεται στην εξουσία είτε λέγεται Μακρόν είτε Μητσοτάκης, εδώ πρόκειται για μία πανδημία. Τον σιχάθηκα. Δεν ντρέπεσαι να το παίζεις και προοδευτικός; Ντροπή Τσίπρα».