Από τις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου θα γίνουν στα σχολεία εκδηλώσει με ομιλίες για τη σημασία της 25ης Μαρτίου 1821 και στις 11 το πρωί κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, προσκόπους, οδηγούς, φορείς και συλλόγους στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.
Ανήμερα της Κυριακής 25 Μαρτίου, στις 7 το πρωί θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών και η Φιλαρμονική του Δήμου Βόλου θα παιανίζει θριαμβικά θούρια και εμβατήρια στους δρόμους της πόλης, ενώ στις 8 το πρωί θα γίνει επίσημη έπαρση της Σημαίας.
Στις 11 το πρωί θα γίνει η επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Νικολάου Βόλου, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και στις 11.30 θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων στην παραλία του Βόλου.
Στις 12 το μεσημέρι θα γίνει προ των επισήμων στην παραλία του Βόλου παρέλαση των αναπηρικών και αντιστασιακών οργανώσεων, του Ερυθρού Σταυρού, σχολείων, πολιτιστικών συλλόγων, οδηγών, προσκόπων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Βόλου.
Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής οι εκδηλώσεις θα κλείσουν με επίσημη υποστολή της Σημαίας.