12.6 C
New York
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ8 διάσημοι που τράβηξαν την προσοχή με τις δηλώσεις τους - Δείτε...

8 διάσημοι που τράβηξαν την προσοχή με τις δηλώσεις τους – Δείτε τι είπαν!

Η ατάκα: «Σχετικά με κάποιους που μου στέλνουν μηνύματα στο inbox μου χωρίς να είναι φίλοι μου κ μου λένε τι πρόβλημα έχω με τους gay και τα ομόφυλα ζευγάρια έχω να τους πω το εξής: Ο καθένας μπορεί να έχει τις προτιμήσεις του είτε άντρας είτε γυναίκα κ το σέβομαι απόλυτα. Για μένα όμως ζευγάρι είναι μόνο ένας άντρας κ μια γυναίκα, οι υπόλοιποι είναι ΑΠΛΑ ΜΑΖΙ. Όσους γάμους όσες παρελάσεις και οτιδήποτε άλλο κάνουν δε πρόκειται να το δεχθώ ως φυσιολογικό. Με ξεπερνάει βέβαια το ότι θέλουν να έχουν και παιδιά όπως επίσης και το να βγαίνουν δημόσια να το επιδείξουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. Και αυτά τα ότι όποιος δε συμφωνεί ειναι ρατσιστής κ διάφορες τέτοιες αηδίες να πάνε να τα πούνε αλλού. Υπάρχει πέρα απ´την αισθητική του κάθε ανθρώπου και η αξιοπρέπεια. Ο θεός έπλασε τον Αδάμ κ την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση»

 

1. Νότης Σφακιανάκης

Η ατάκα: ”Με το σύμφωνο συμβίωσης δεν έχω πρόβλημα για να διασφαλίσουν τα περιουσιακά τους. Αλλά όχι και να υιοθετήσουν, είναι αδιανόητο αυτό. Μέσα σε ένα σπίτι ομοφυλοφίλων τι θα γίνει το παιδί (…) Ομοφυλόφιλοι γίνονται μέσα από το lifestyle, δεν γεννιούνται. Δεν είναι φυσιολογικό. Υπάρχει το φυσιολογικό και το παρά φύσιν”. Ο διάσημος τραγουδιστής έχει, επίσης, τοποθετηθεί δεκάδες φορές υπέρ της Χρυσής Αυγής.

 

2. Στιβ Γιατζόγλου

Η ατάκα: “Η Χρυσή Αυγή είναι οι αληθινοί πατριώτες”, ενώ δίνει το παρόν σε συγκεντρώσεις της Χρυσής Αυγής.

 

3. Σταμάτης Γονίδης

Η ατάκα:”Και οι άντρες κλαίνε και οι αδερφές κλαίνε. Όλοι κλαίνε όταν έχουν πρόβλημα”.

 

4. Βασίλης Τερλέγκας

 

 

 

 

Η ατάκα: ”Με δύο πράγματα με ενδιαφέρουν να μην μπλέξουν τα παιδιά μου. Με ποτά, τσιγάρα, ναρκωτικά και με την ομοφυλοφιλία”.

 

5. Πέτρος Γαϊτάνος

Η ατάκα: ”Μου αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής”, ”Ήθελα πολλές φορές να σπάσω τα CD στο κεφάλι των μαύρων που τα πουλούν”.

 

6. Λυκούργος Μαρκούδης

Η ατάκα: ”Αυτά που δείχνουν τα κανάλια για τα δήθεν θύματα μεταναστών που πνίγονται, τα δήθεν παιδιά και γυναίκες που έρχονται είναι ψέματα. Δεν γίνονται όπως μας τα παρουσιάζουν. Έρχονται κατά χιλιάδες νέοι άνθρωποι κάτω των 30. Δεν είναι Σύριοι (…).

 

7. Σαμπρίνα

 

 

 

 

Η ατάκα: ”…εξακολουθώ να υποστηρίζω και τον Νότη και τον Στιβ Γιατζόγλου… Κατηγόρησαν τον Στιβ Γιατζόγλου, γιατί παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση. Γιατί, υπάρχει και πουθενά αλλού να μπορέσει να ακούσει κάποιος τις θέσεις της Χρυσής Αυγής;”

 

8. Πλούταρχος

Η ατάκα: ”Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ ‘ακραία δεξιά’  που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ. Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει. Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι. Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο”.

RELATED ARTICLES

Most Popular