Φθιώτιδα: Ζήτησαν από τον Γκλέτσο δημοψήφισμα για τους πρόσφυγες!

“Καζάνι που βράζει” είναι η η ανατολική Φθιώτιδα για το κέντρο φιλοξενίας των προσφύγων στον Καραβόμυλο και οι αντιδράσεις των κατοίκων βγήκαν ήδη εκτός ορίων.
Στη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση που διοργάνωσε ο Δήμος Στυλίδας για να τους ενημερώσει για τους πρόσφυγες, οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν έντονες και οι κάτοικοι ανένδοτοι, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν από τον Απόστολο Γκλέτσο να κρατήσει τους μετανάστες μακριά από την Φθιώτιδα.

Άλλος κάτοικος της περιοχής κατηγόρησε τον Απόστολο Γκλέτσο ότι όταν θα λήξει η θητεία του στον Δήμο αυτός θα φύγει από την περιοχή, ενώ οι κάτοικοι θα είναι αναγκασμένοι “να ζήσουν με την … σαβούρα.

Οι αντιδράσεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς δεν έλειψαν και οι φωνές που μιλούσαν για τον κίνδυνο να αυξηθούν οι κλοπές, οι βιασμοί και οι ληστείες. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα αυτά ειπώθηκαν σε μια συνάντηση που ήταν παρόντες και όλοι οι βουλευτές του νομού, ενώ η συντριπτική πλειοψηφεία αποδοκίμαζε τον κ. Γκλέτσο.

Ο Απόστολος Γκλέτσος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των κατοίκων, είπε ότι με τη φιλοξενία των προσφύγων στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου στον Καραβόμυλο η κατάσταση θα είναι ελεγχόμενη.

Ωστόσο, πολλοί από τους κατοίκους της ανατολικής Φθιώτιδας ήταν ανένδοτοι με τις διαβεβαιώσεις του δημάρχου και ζήτησαν δημοψήφισμα, το οποίο έγινε δεκτό από τη δημοτική αρχή!

Δείτε το video με την επεισοδιακή συνάντηση που έγινε για το θέμα στο κτίριο του ΟΣΚ στη Στυλίδα και το οποίο ανήρτησε στη σελίδα του ο ιστότοπος lamiareport: