Εντονο λεκτικό επεισόδιο που εξελίχθηκε και σε σωματική επαφή, είχαν σύμφωνα με πληροφορίες ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Το επεισόδιο συνέβη αμέσως μετά την αποχώρηση του κ. Θεοδωράκη από το βήμα, όπου είχε προειδοποιήσει ότι θα αποκαλύψει με στοιχεία την ερχόμενη εβδομάδα «ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού».

Ο κ. Θεοδωράκης κατευθύνθηκε στο περιστύλιο όπου συναντήθηκε με τον Γρηγόρη Ψαριανό. Εκεί υπήρξε έντονο λεκτικό επεισόδιο ανάμεσά τους.

«Ντροπή σου, ντροπή σου» φώναζε ο Γρ. Ψαριανός. «Τον δρόμο μου και τον δρόμο σου» του απάντησε ο Στ. Θεοδωράκης. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο κ. Ψαριανός έσπρωξε τον Στ. Θεοδωράκη.

Αγνωστο είναι τι πυροδότησε το επεισόδιο, ωστόσο οι συνειρμοί οδηγούν στα όσα είπε ξεκινώντας λίγο νωρίτερα την ομιλία του ως ανεξάρτητος βουλευτής (για πρώτη φορά) ο κ. Θεοδωράκης. 

«Θα ξεκινήσω με ένα ερώτημα: Ποιος σκότωσε την ΚΟ του Ποταμιού» είπε και πρόσθεσε: «Στις κοινοβουλευτικές συνθήκες που ζούμε θα μου επιτρέψετε να μην απαντήσω σήμερα. Θα απαντήσω όμως την επόμενη εβδομάδα με στοιχεία. Γιατί οι 222 χιλιάδες ψηφοφόροι του Ποταμιού απαιτούν να μάθουν ποιος σκότωσε την Κοινοβουλευτική μας Ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο Στ. Θεοδωράκης.

Η απάντηση του Ψαριάνου: «Ούτε βρισίδια, ούτε απειλές, δεν είμαστε κυράτσες»

Λίγη ώρα μετά μέσω των social media ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός υποστήριξε ότι δεν υπήρξε επεισόδιο, παρά μόνο έντονος διαξιφισμός.

Αναλυτικά έγραψε: 

“Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”.

Ακολουθούν δημοσιεύματα πάνω σε ένα κατά φαντασίαν επεισόδιο. Πρόκειται απλώς για έναν έντονο πράγματι διαξιφισμό στο διάδρομο, ανάμεσα στον Σταύρο Θεοδωράκη και τον Γρηγόρη Ψαριανό, σε σχέση με κάποια πράγματα αβάσιμα που είπε λίγο νωρίτερα ο ΣΘ στην ομιλία του. 
Δεν υπήρξαν ούτε βρισίδια, ούτε απειλές κλπ. 
Τα υπόλοιπα είναι φαντασιώσεις και περίεργα δημοσιεύματα.
Το μόνο που πράγματι ειπώθηκε είναι το “καθένας τώρα το δρόμο του”, από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Ανεβάζουμε όλα τα σχετικά δημοσιεύματα.

Υ.Γ.: Επειδή πολλοί διψάνε για ξεμαλλιάσματα στις γειτονιές από κυράτσες που ουρλιάζουν, τούς παραπέμπουμε στις παλιές ασπρόμαυρες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου. 
Εμείς κυράτσες δεν είμαστε.

Πηγή: Αγριο επεισόδιο με σπρωξιές μεταξύ Ψαριανού και Θεοδωράκη -«Ντροπή σου» | iefimerida.gr