Αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας στο Αχιλλοπούλειο

Για άλλη μια φορά, συνεπές στο πνεύμα της αιμοδοσίας, κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής Μαγνησίας με επικεφαλής τον βουλευτή Παναγιώτη Ηλιόπουλο, έδωσε αίμα στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου. Όπως επεσήμανε και το νοσηλευτικό προσωπικό, η αιμοδοσία της Χρυσής Αυγής δε συνιστά επ´ ουδενί προεκλογική πράξη, καθώς ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δίνει τακτικά αίμα στο Αχιλλοπούλειο με μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας, προωθώντας έτσι εμπράκτως το πνεύμα του εθελοντισμού και της προσφοράς που πρέπει όλοι να διαθέτουμε απέναντι στον συνάνθρωπό μας.

Επίσκεψη του Π. Ηλιόπουλου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην Πυροσβεστική Βόλου όπου αφουγκράστηκε τα τρέχοντα προβλήματα της Υπηρεσίας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με τον Υποδιοικητή και τα στελέχη της Υπηρεσίας και ο κ. Ηλιόπουλος επιβεβαίωσε ότι η Χρυσή Αυγή στέκεται αρωγός έμπρακτα στα αίτηματα των Πυροσβεστών, όπως καταδεικνύεται άλλωστε και από την στάση του τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Επίσκεψη υποψηφίων της Χρυσής Αυγής στην Μακρινίτσα και την Πορταριά

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, αποτελούμενο, μεταξύ άλλων, από τους υποψηφίους βουλευτές Μαγνησίας, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, Τριαντάφυλλο Πετρούλια και Γιώργο Σύρο, επισκέφθηκε τη Μακρινίτσα και την Πορταριά, όπου συνομίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες σε θερμό κλίμα.