Σοκ: Ακροαριστερές συμμορίες μαχαίρωσαν 29χρονο που συμμετείχε σε εκδήλωση για την Γενοκτονία!

ÓõëëáëçôÞñéï ãéá ôçí åðßóêåøç ôïõ ÐñïÝäñïõ ôùí ÇÐÁ ÌðáñÜê ÏìðÜìá óôçí ÁèÞíá ôçí Ôñßôç 15 Íïåìâñßïõ 2016, óôï Ðïëõôå÷íåßï. (EUROKINISSI/ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Έναν 29χρονο άνδρα μαχαίρωσαν πριν από λίγο τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι ανήκουν στο αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, ο 29χρονος ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την Ποντιακή Γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές. Τρεις στην πλάτη και μία στο χέρι. Στη συνέχεια το θύμα προκειμένου να διασωθεί έτρεξε προς την οδό Εγνατία και μπήκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ.«Σ

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν άμεσα στη σύλληψη δύο εκ των τεσσάρων δραστών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα της επίθεσης.

Πλησίον του σημείου που έγινε το επεισόδιο βρέθηκε και το μαχαίρι της επίθεσης.Ο 29χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Παπανικολάου.


Προηγούμενο άρθρο2,5 εκατ. ευρώ στα κόμματα για ερευνητικούς σκοπούς, πλην Χρυσής Αυγής
Επόμενο άρθροΧορηγία της ALPHA BANK προς το ΚΚΕ