Το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, στο κέντρο «Καλτσάς» πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Αλμυρού.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αποστολόπουλος Γιάννης  καλωσόρισε και ευχαρίστησε όσους παρευρέθηκαν, ανάμεσα στους οποίους και ο βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Δημήτρης  Εσερίδης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κ. Καραγεώργος Αριστείδης και ο Πρόεδρος Δημοτικής Ενότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου.  Επίσης ο σύλλογος ευχαρίστησε και τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τους Λαϊκούς και όχι Μόνο για τη στήριξη και τη συνεργασία τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι μητέρες που έγιναν τρίτεκνες το προηγούμενο  έτος και εγγράφηκαν στο σύλλογο οι οποίες είναι οι: Γιοβάνου Γραμματή, Γκάρου Βασιλική, Κιάκου Χρυσούλα, Μαντη Παρασκευή, Μπάρδα Ζωή, Νέστορα Μαριάννα, Σιούτη Αγορίτσα, Τσέλιου Σοφία.

Επίσης βραβεύτηκαν τα παιδιά τριτέκνων που πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι τα ονόματα των οποίων είναι:  Αποστολάκης Γεώργιος, Αποστολάκη Πηνελόπη, Βαλουξή Μαρία, Γεωργακοπούλου Δέσποινα, Θέου Αικατερίνη, Καλογήρου Βαρβάρα, Καλογήρου Δέσποινα,  Καραγεωργόπουλος Ιωάννης, Κατσαμπέκη Μαρία,  Κοντογεωργάκη Ευτυχία, Μάγγα Ξενιά, Μαλλιαρού Βασιλική, Ντούρα Βασιλική, Ραχιώτης Τριαντάφυλλος, Τακτικού Μαρία.

Ακολούθησε γλέντι με άφθονο κέφι και χορό για όλους.