Φαίνεται ο «αντιφασισμός» αποτελεί «διαβατήριο» για τον διορισμό σε γραφείο, το οποίο έχει άμεση σχέση με τον πρωθυπουργό.

Ας δούμε το παρακάτω βιογραφικό: «Ονομάζομαι Κωνσταντίνα-Μαρία (Νάντια) Ρούμπου, γεννήθηκα το 1995 στο Κερατσίνι και μεγάλωσα στην Αμφιάλη. Τελείωσα το 2ο Γελ. Κερατσινίου. Από τα μαθητικά μου χρόνια ανέπτυξα πολιτική δράση. Εκπροσώπησα την Β’ Πειραιά τη ΙΖ’ σύνοδο της βουλής των εφήβων, συμμετείχα σε ρητορικούς αγώνες, οργανώθηκα στην αντικαπιταλιστική αριστερά όπου δραστηριοποιήθηκα για 2 χρόνια. Παράλληλα, υπήρξα συντονιστικό-ιδρυτικό μέλος της ΚΕΕΡΦΑ Κερατσινίου (κίνηση ενωμένοι ενάντια στον ρατσισμό και την φασιστική απειλή) απ’ το 2012 που δημιουργήθηκε. Άρθρα και δημόσιες τοποθετήσεις μου έχουν δημοσιευτεί στο μαθητικό περιοδικό Anticapitalista και στην εφημερίδα Εργατική Αλληλεγγύη».

Αυτή είναι η αυτοπαρουσίαση της «αντιφασίστριας», της οποίας το όνομα δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως λόγω του διορισμού της σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Η συγκεκριμένη «αντιφασίστρια» δεν είναι η μόνη που… δικαιώνεται, παρά το νεαρό της ηλικίας της, με μια πρόσληψη στην Βουλή και μάλιστα σε γραφείο που έχει άμεση σχέση με τις δραστηριότητες του πρωθυπουργού.

Πώς διορίζεται «στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού», όταν (υποτίθεται ότι) ανήκει σε πολιτικό σχηματισμό εκτός ΣΥΡΙΖΑ; Μήπως αυτός ο διορισμός αποτελεί μια έμμεση ομολογία των αγαστών σχέσεων συνεργασίας που έχει η ΚΕΕΡΦΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος βρίσκεται στην κυβέρνηση; Αν σκεφτούμε ότι μέχρι και η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η «Αυγή», ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάζει τις «δραστηριότητες» της ΚΕΕΡΦΑ, ο συλλογισμός μας δεν στερείται βάσης.