Πολάκης: «είσαι σκυλί του Σόιμπλε». Γεωργιάδης: «είσαι κότα λυράτη» και «αρχιγαϊδούρι».

 

Βαρύτατες καταγγελίες Πολάκη για «ραβασάκια» Γεωργιάδη-Μανωλίδου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

 

Πρωτοφανής καβγάς με απίστευτο υβρεολόγιο που περιλάμβανε σχεδόν όλο το ζωικό βασίλειο ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να κατηγορεί μεταξύ άλλων τον αντιπρόεδρο της ΝΔ ότι μαζί με τη σύζυγο του Ευγενία Μανωλίδου έδινε «ραβασάκια» για διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Η αντιπαράθεση ξεκίνησε όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε «απατεώνα» τον πρωθυπουργό και αιτιολόγησε την απόφαση της ΝΔ να μην υπερψηφίσει την εφάπαξ 13 σύνταξη στους χαμηλόμισθους. «O κ. Τσίπρας παραβίασε τη συμφωνία με τους ξένους.

 

Όταν κάποιος παραβιάζει ένα συμβόλαιο είναι απατεώνας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης. Επιτέθηκε δε και στον Παύλο Πολλάκη χαρακτηρίζοντάς τον «κότα λειράτη». «Ο Πολάκης, ο Κρητίκαρος είχε γράψει ότι τα “όχι” είναι για τους λεβέντες και τα “ναι” για τις κότες. Μετά, όμως, όταν Τσίπρας έκανε το όχι-ναι τότε και ο Πολλάκης είπε ένα ναι ωραίο» είπε ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «παραιτηθείτε κύριε Πολλάκη. Εγώ τους κρητικούς τους είχα για λεβέντες όχι για κότες λειράτες». Πολάκης: έγινες το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε.

 

Η αναφορά του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την άμεση αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας ο οποίος υπενθύμισε στον κ. Γεωργιάδη ότι στο παρελθόν «έβριζε» τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και όλη τη ΝΔ. Τον κατηγόρησε μάλιστα ότι πήρε μετεγγραφή στη ΝΔ ως ανταμοιβή για την υπόθεση των γερμανικών υποβρυχίων. «Πήγες στη ΝΔ ως ανταμοιβή για όσα προσέφερες για τα γερμανικά υποβρύχια.

 

Εμείς δεν προσκυνήσαμε, δεν γλείψαμε εκεί που φτύναμε» είπε ο κ. Πολάκης στον Άδωνι Γεωργιάδη. «Έγινες το πιο πιστό σκυλί του Σόιμπλε» πρόσθεσε σε βαρύτατο τόνο ο κ. Πολάκης. «Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι αποικία. Δεν είναι αποικία για να ζητήσουμε την άδεια για τα μέτρα» είπε και ρώτησε τον κ. Γεωργιάδη αν θα ψηφίσει τα μέτρα για τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων: «εσύ και όλη η υπόλοιπη παρέα με ποιόν είστε;. Τι θα ψηφίσετε σήμερα βρε “ναι ή όχι;” και άσε τα σάπια γύρω-γύρω». «Εσύ και η Μανωλίδου στέλνατε ραβασάκι στο ΚΕΕΛΠΝΟ».

 

Ο κ. Πολάκης προχώρησε όμως και σε βαρύτατες καταγγελίες κατά του κ. Γεωργιάδη για την θητεία του στο υπουργείο Υγείας. «Εγώ κοιμούμαι πολύ ήσυχος γιατί δεν με βαστά κανένας. Έστελνες ραβασάκια και εσύ και η γυναίκα σου για το ποιον θα διορίσουνε στο ΚΕΕΛΠΝΟ» είπε στον αντιπρόεδρο της ΝΔ ο κ. Πολλάκης και πρόσθεσε: «ταΐζατε ένα σύστημα με τουλάχιστον 6 εκ. ευρώ που έφτασε και στα 20 εκ. ευρώ διαφημιστικής δαπάνης για να σε λιβανίζει». «Παρέα με τους δικούς σου της ΔΑΚΕ μοιράζατε ρουσφετάκια, βολέματα, γλειψίματα» πρόσθεσε.

Άδωνις: είσαι υποκείμενο, ψεύτης, αρχιγαϊδούρι και θρασύδειλος

Οι αναφορές του κ. Πολάκη προκάλεσαν την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος απείλησε με μηνύσεις. «Να φέρεις τώρα τα ραβασάκια αλλιώς θα κάνω μήνυση» είπε και τον κάλεσε να μην κρύβεται πίσω από τη βουλευτική ασυλία. Απεύθυνε δε νέες ύβρεις κατά του αναπληρωτή υπουργού. «Δεν θα κρύβεσαι ρε γαϊδούρι, ψεύτη, θρασύδειλε απατεώνα. Παλιοψεύταρα, Κρητίκαρε. Υποκείμενο.

 

Αρχιγαϊδούρι» είπε εκτός εαυτού ο κ. Γεωργιάδης. Στην αντιπαράθεση παρενέβη και ο βουλευτής της ΝΔ Μάριος Σαλμάς ο οποίος έχει υποβάλει μήνυση στον Παύλο Πολλάκη για συκοφαντική δυσφήμηση. «Τα Σφακιά έχουν βγάλει χιλιάδες άντρες και μια πουλακίδα που λέγεται Πολάκης» είπε ο Μάριος Σαλμάς…