Εορταστικό πρόγραμμα για τις ημέρες των Αποκριών και για την Καθαρά Δεύτερα έχει ετοιμάσει ο Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του Δ. Βόλου.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 7 Μαρτίου

Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) 21:00 «Ο Κόσμος είναι ψέμα» Αποκριάτικη μουσικοθεατρική παράσταση σε συνεργασία με τη Μουσική Σχολή Τραγουδάρα. Συμμετέχει η χορωδία ενηλίκων. Σολίστ: Κατερίνα Αποστολοπούλου-Μακρή. Φιλική συμμετοχή: Τζένη Χατζηδήμου. Στο πιάνο η Κασσιανή Αμυγδαλίτση. Χορογραφίες: Βάσω Τηλιοπούλου (είσοδος ελεύθερη)

Παρασκευή 8 Μαρτίου 

Πεζόδρομος Κουμουνδούρου & Ερμού 19:00 – 20:30 Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βόλου 20:30 – 22:00 Αποκριάτικο πάρτυ με την Άρτζυ Λύτρα και τον Άγγελο Σιανίδη

Σάββατο 9 Μαρτίου

Δημοτικό Θέατρο Ν.Ιωνίας (Πολιτιστικό Κέντρο) 11:00 «Ο Καραγκιόζης νταντά» από το Θέατρο Σκιών Φιλιππίδη (είσοδος ελεύθερη) Πεζόδρομος Κουμουνδούρου & Ερμού 19:00 – 22:00: Ζωντανή μουσική με τον Απόστολο Μόσιο and the Band και τους Brandy Σουαρέ

Κυριακή 10 Μαρτίου 

Παραλία Βόλου 17:00 Ζωντανή Μουσική και Χορός στο ρυθμό του καρναβαλιού με τη συμμετοχή των Σχολών Χορού της πόλης Καθαρά Δευτέρα  Πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου 12:00 – 16:00 Γιορτή για τα «Κούλουμα» με σαρακοστιανά εδέσματα, ποτά και ζωντανή μουσική. Special Guest o Λευτέρης Πανταζής.

Τα εδέσματα και τα ποτά θα προσφέρονται δωρεάν στο κοινό. Χορηγοί των εκδηλώσεων είναι ο Αγροτικός Παραγωγικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου «Η Δήμητρα» και το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Μαγνησίας «Η Δήμητρα».