Μάχη για τη ζωή της δίνει η «αλληλέγγυα» που έλαχε να κάψουν χθες το βράδυ οι ανεξέλεγκτες ομάδες ακροαριστερών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», η κ. Τσουκαλά υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 3.00′ τα ξημερώματα του Σαββάτου και τώρα βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνωμένη και σε κρίσιμη κατάσταση.

Ιδού η ανακοίνωση: «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, »Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση. (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Ωστόσο, ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει μια άλλη εκδοχή, στην οποία προφανώς έχει καταλήξει και η Αστυνομία. Πως «η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών…».

Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως αποκρύπτουν την πολιτική της ταυτότητα, καθώς το γεγονός αυτό θα πυροδοτήσει αντιδράσεις για την πολιτική της δραστηριότητα.