«Όχι» στη Χρυσή Αυγή από το Δήμο Βόλου

Την απόφαση να μη διατεθεί κανένας δημόσιος χώρος για συγκέντρωση – εκδήλωση ή κομματική εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στην Χρυσή Αυγή έλαβε η διαπαραταξιακή επιτροπή του Δήμου Βόλου σε συνεδρίασή της σήμερα το πρωί. Οι χώροι που θα διατεθούν σε δημοτικές – περιφερειακές παρατάξεις και κόμματα είναι:

Δημαρχείο Βόλου, πρώην Δημαρχεία όλων των πρώην Δήμων, Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, Μεταξουργείο, Εκθεσιακός Πολυχώρος Π. Άρεως και Αχίλλειο.

Παράλληλα θα επιτραπεί η χρήση εξέδρας για προεκλογικές ομικίες απέναντι από την τράπεζα της Ελλάδος στην παραλία της πόλης.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση προβλέπεται η τοποθέτηση καλαίσθητων περιπτέρων ή άλλων κατασκευών για τους συνδυασμούς σε διαστάσεις όχι μεγαλύτερες των 2×2 μέτρων και τροχόσπιτα, όχι μεγαλύτερα των τεσσάρων μέτρων, χωρίς χρήση μεγαφωνικών συσκευών.
Οι θέσεις που καθορίστηκαν για τη χρήση αυτή είναι, οι πλατείες Αγ. Νικολάου, Ελευθερίας, Ερμού, Αργοναυτών, Ιάσονος, Φιλελλήνων, Δημητριάδος, (πεζοδρόμιο πρώην Green Park), Πλατεία Πανεπιστημίου, Πλατεία πρώην Δημαρχείου Ν. Ιωνίας και οι πλατείες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση “Ελληνικής Αυγής για την Θεσσαλία” στα Φάρσαλα – Κυριακή 5 Μαΐου 19:30′
Επόμενο άρθροΟ Τσίπρας σε θαλαμηγό: Χαμός στο διαδίκτυο για τις φωτογραφίες – Απαντήσεις ζητούν οι πολίτες