Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής που επίμονα έχει φιλοτεχνήσει το προφίλ του αριστερού, του κοινωνικού και πολιτικού  αγωνιστή κ.λπ. Κι όμως, τραγούδησε (λίγο σκυφτός οπωσδήποτε) στη γιορτή για την επέτειο της 21ης Απριλίου στο Βόλο. Μαζί του ο  flashy Δάκης, η Τζελσομίνα, ο Κώστας Κάραλης, ο Γεράσιμος Λαβράνος, και ο Γιάννης Πάριος. Η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό άλμπουμ του Τάκη Πανανίδη «Αυτόπτης φωτομάρτυρας στην Οδό Ονείρων», εκδόσεις Τόπος. Ολόκληρη η ελληνική καλλιτεχνική σκηνή (λαϊκή και έντεχνη) παρελάυνει σε αποκαλυπτικές εικόνες. Έχει πολλά ντοκουμέντα ο πολύτιμος αυτός τόμος, όμως το ντοκουμέντο που παρουσιάζουμε σήμερα  είναι το πιο ερεθιστικό και αποκαλυπτικό από όλα.

Ο Γιώργος Νταλάρας με βελούδινο σακάκι, μεταξωτό παντελόνι και πουκάμισο, και λουστρίνια σκαρπίνια, τραγουδάει τον «Μέτοικο».   Στάδιο Βόλου.

Ο Γιάννης Πάριος με άσπρο κοστούμι, πουά μεταξωτό πουκάμισο με άσπρες βούλες και μοκασίνια παπούτσια τραγουδάει «Τι θέλεις να κάνω». Πίσω του στα μπουζούκια , οι Γιάννης Μωραΐτης και Κώστας Παπαδόπουλος, ο Παπαγγελίδης στο μπάσο και ο Κώστας Καράλης στην κιθάρα.

 

Στάδιο Βόλου. Στη συναυλία για την επέτειο της 21ης Απριλίου: Γεράσιμος Λαβράνος στην κορνέτα, Φίλιππος Τσεμπερούλης στο σαξόφωνο, Δάκης, Τζελσομίνα, Πασχάλης στα φωνητικά, η Μίλλυ τραγούδι και ο Κώστας Καράλης στην κιθάρα.

Πηγή: www.lifo.gr