Ένα σεξουαλικό όργιο μεταξύ τριών ατόμων κατέληξε στο θάνατο ενός νεαρού Έλληνα… στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Το θύμα, Μάνος Οικονομίδης, υπέκυψε στα τραύματα του καθώς δέχτηκε τρεις μαχαιριές στο στήθος και στην πλάτη. Όπως σχολίασε μια ένοικος του κτηρίου, όπου έγινε η δολοφονία: «Είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός Έλληνας βρέθηκε στο σπίτι του 21χρονου Τζακ Ντόχερτι, όπου οι δυο τους ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με μια γυναίκα αγνώστων στοιχείων. Όταν ένας από τους δυο νεαρούς όμως επιχείρησε να μαγνητοσκοπήσει το όργιο, τότε η γυναίκα αρνήθηκε και έγινε επιθετική. Τότε, ο Ντόχερτι επέστρεψε την γυναίκα στο σπίτι της, αφήνοντας μόνο του τον 20χρονο Οικονομίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αφού έφυγε επικοινώνησε με τον σύντροφο της, στον οποίο είπε πως οι δύο νέοι την βίασαν.


Αφού η γυναίκα ειδοποίησε τον σύντροφό της τρεις άντρες εμφανίστηκαν στο σπίτι του Οικονομίδη. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τους τρεις άντρες να κυνηγούν τον 20χρονο και να τον χτυπούν με ρόπαλα, πριν τον μαχαιρώσουν τρεις φορές. Ο ίδιος, αιμορραγώντας, ζήτησε βοήθεια από μια γειτόνισσα, στα χέρια της οποίας ξεψύχησε.

Κανείς ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ ο φίλος του Τζακ Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος.

Εντύπωση προκαλεί πως λίγο πριν σκοτώσουν τον Οικονομίδη, άγνωστος έστειλε απειλητικό μήνυμα στην κοπέλα του, η οποία δεν συμμετείχε στο όργιο, στο οποίο έγραφε: «Ο δικός σου τα σκάτ…ε και γι αυτό θα τον τακτοποιήσουμε».