Τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Κυριακής 9 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 15 του μήνα θα πραγματοποιηθεί το φετινό παζάρι στον Δήμο Βόλου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Επιτροπής Εμποροπανήγυρης. Να αναφερθεί ότι τα περίπτερα θα ανέλθουν σε 218, συμπεριλαμβανομένων 22 θέσεων για την εγκατάσταση και λειτουργία επιχειρήσεων (λουκουμάδων, χαλβάδων), καθώς και 12 θέσεων για την εγκατάσταση ψησταριών, σύμφωνα με την εγκεκριμένη τροποποιητική Κανονιστική απόφαση.

Οι προετοιμασίες για την εγκατάσταση των περιπτέρων αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το μεσημέρι του ερχόμενου Σαββάτου, σύμφωνα με όσα ανέφερε χθες ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Οικονομικών Ανδ. Ζέρβας.
Να αναφερθεί ότι η εμποροπανήγυρη θα διεξαχθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην περιοχή του Πανθεσσαλικού, ενώ το τέλος χρήσεως κάθε χώρου το οποίο θα καταβληθεί στον Δήμο Βόλου, έχει οριστεί ως εξής:
– Περίπτερα εμπορικής δραστηριότητας: 180 Ε.
– Γωνιακά περίπτερα εμπορικής δραστηριότητας: 200 Ε.
– Περίπτερα χαλβάδων-λουκουμάδων: 400 Ε.
– Θέσεις ψησταριών: 1.100 Ε.
Η τιμή εκκίνησης του Λούνα Παρκ είχε οριστεί στις 42.000 Ε.

Να αναφερθεί ότι για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας επιχείρησης μαζικής εστίασης θα πρέπει να προηγηθεί γνωμοδότηση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας των Π.Ε. Μαγνησίας- Β. Σποράδων.