Μέσω ενός κειμένου που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας επίθεση με χειροβομβίδα που σημειώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Καισαριανής. Η υπόθεση έγινε γνωστή με ανάρτηση στο Indymedia – Άγνοια δήλωνε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επιβεβαίωναν από την αντιτρομοκρατική.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, άγνωστοι φέρεται να πέταξαν χειροβομβίδα στο Αστυνομικό Τμήμα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας, Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο οποίος ζητάει τη μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές της Λάρισας.

Πρόκειται για μία άγνωστη μέχρι σήμερα ενέργεια η οποία μάλιστα δεν έγινε γνωστή από την Ελληνική Αστυνομία αλλά από τους δράστες.

Η χειροβομβίδα έσκασε 20 με 30 μέτρα μακριά από το Αστυνομικό Τμήμα, στις 6 το πρωί έξω από ένα οπωροπωλείο, στη διασταύρωση των οδών Συβρισσαρίου και Φιλολάου. Προκλήθηκαν ζημιές στη τζαμαρία του κατασήματος και σε σταθμευμένα Ι.Χ.

Στο σημείο είχε σταθμεύσει ένας οδηγός ταξί που επρόκειτο να ξεκινήσει τη βάρδιά του. Όταν σημειώθηκε η έκρηξη ο οδηγός έψαχνε κάτι στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου και έτσι δεν είδε τι προηγήθηκε.  Ο ίδιος θεώρησε ότι έσπασε μία λάμπα και στη συνέχεια είδε ότι έχει τραυματιστεί στα πόδια.  Όταν πήγε στο νοσοκομείο οι γιατροί του είπαν ότι έχουν βρει υπολείμματα από σκάγια και έτσι ξεκίνησαν οι έρευνες για το περιστατικό.

Στο κείμενο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου και προαναγγέλλεται προκήρυξη για την ανάληψη της ευθύνης για την επίθεση.