Στο χώρο του Σχολείου, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Μητρόπολης, «πραγματοποιήθηκε η σημαντικότερη γιορτή της χρονιάς, η τέλεση του αγιασμού από τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Σεραφείμ Κοντακτσή», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται παράλληλα, «μετά την ολοκλήρωση του, ο ίδιος μετέφερε τα λόγια και τις ευχές του Μητροπολίτου μας κ. Ιγνατίου και του Πρωτοσυγκέλου πατρός Δαμασκηνού Κιαμέτη, υπευθύνου του Βρεφονηπιακού μας Σταθμού. Τόνισε την αναγκαιότητα της συνύπαρξης μας στον κόσμο και στο σχολείο, αλλά και η σημαντικότητα του δεσμού γονέων και εκπαιδευτικών που είναι σα μια παλέτα χρώματα έτοιμα να ζωγραφίσουν ένα κοινό καμβά.

Έπειτα ανέφερε και ευχαρίστησε τη Διεύθυνση και το προσωπικό του Σταθμού, ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο μας αλλά και το πρόγραμμα που θα ξεδιπλωθεί τη φετινή χρονιά. Τη πρώτη αυτή συνάντηση, έκλεισε ο Διευθυντής κ. Σουλιώτης Δημήτριος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και τους ανανέωσε το ραντεβού για τις 27 Σεπτεμβρίου όπου θα παρουσιαστεί το ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Σταθμού μας και θα λυθούν τυχόν απορίες τους».
agiasmos nipia mitropoli