Ένα τεράστιο πανό που έγραφε “Η Κύπρος είναι Ελληνική” κρέμασαν οι Χρυσαυγίτες στα κεντρικά τους γραφεία, ήταν η πρώτη εικόνα που αντίκρυσε ο Ταγίπ Ερντογάν μπαίνοντας στην Αθήνα. Με τα συνθήματα “Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα”, “τούρκοι-μογγόλοι-δολοφόνοι” και χιλιάδες αντιτουρκικά φυλλάδια οι Χρυσαυγίτες “υποδέχθηκαν” τον Τούρκο πρόεδρο.
Παρών για να “υποδεχθεί” τον Ερντογάν ήταν και ο βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Από το Δελτίο Τύπου τους:
“Ενδεικτικό του πανικού του Συστήματος το γεγονός ότι για πρώτη φορά στα χρονικά άλλαξε το δρομολόγιο ξένου ηγέτη που επισκέπτεται την Αθήνα: για να μην περάσει κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής η πομπή του Ερντογάν, “καβάλησε” το αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Μεσογείων. Λόγω της αλλαγής του αστυνομικού σχεδιασμού, ο τούρκος και η συνοδεία του χρειάστηκαν πάνω από μισή ώρα για να φτάσουν στην Λεωφόρο Κατεχάκη από το αεροδρόμιο των Σπάτων! Η φρουρά του Ερντογάν ήταν άκρως προκλητική, αφού περνώντας μπροστά από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής είχαν ανοίξει τα παράθυρα, έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν.
Την προδοτική στάση των Τσίπρα-Καμμένου, την κακομοιριά του Πάκη Παυλόπουλου (που καθόταν σαν… θλιμμένη χήρα δίπλα στον σουλτάνο) και την σύμπραξη ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου στηλίτευσε με δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου: “Ο εγκληματίας Ερντογάν είναι ανεπιθύμητος! Η Χρυσή Αυγή βροντοφώναξε: “Έξω οι τούρκοι απ’ την Ελλάδα!” Μόνο τα γιουσουφάκια Αλέξης Τσίπρας-Πάνος Καμμένος, ο κακομοίρης Παυλόπουλος και τα ξεπουλημένα κόμματα τον υποδέχθηκαν με τιμές σουλτάνου”.