Με επιτυχία στέφθηκε η φιλανθρωπική εκδήλωση της ομάδας KanaliaNews – Rigas Feraios που πραγματοποιήθηκε στα Κανάλια Μαγνησίας τη Κυριακή 3-3-2019.

Στα πλαίσια της εκστρατείας μας για ενίσχυση των άπορων οικογενειών, την εθελοντική ενημέρωση και την προσφορά σε άλλους συλλόγους η ομάδα μας συνεχίζει τη δράση που έχει ξεκινήσει το 2016 με αποτέλεσμα να κερδίζουμε την αγάπη όλου του κόσμου.

Συγκινητική ήταν η χθεσινή συμμετοχή του κόσμου στην φιλανθρωπική εκδήλωση μιάς και πάνω από 150 άτομα βρέθηκαν στο χώρο του ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ προσφέροντας ότι είχαν ευχαρίστηση στον κουμπαρά που υπήρχε για να ανακουφίσουν μία οικογένεια, ένα νούμερο που συνεχώς αυξάνεται λόγω της οικονομικής κρίσης.

Παιδιά και γονείς είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία σειρά από ψυχαγωγικά δρώμενα: 
Παράσταση Καραγκιόζη, κλόουν και όλα αυτά με ποπ κόρν για όλα τα παιδάκια, δώρα και κέρασμα για όλο τον κόσμο προσφορά από το Παντοπωλείο του κ. Γεώργιου Μακρή.

Η είσοδος των ενηλίκων ήταν στα 2€, των εφήβων στο 1€, και το παιδικό ΔΩΡΕΑΝ από τα Γεωργικά “Καραλή”.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε καταμέτρηση του ταμείου καρτών & του κουμπαρά με ταμείο καρτών 203€, 
κουμπαρά 320€ και χορηγία κ. Καραλή 50€ με σύνολο 573€.
Ως προς τα έξοδα της παράστασης 120€.
Υπόλοιπο ταμείου 453€.
Τα χρήματα θα δοθούν στην οικογένεια με πρακτικό που θα υπογραφεί από δικηγόρο και υπογραφέντων των κ.κ π.Αθανάσιο Ι. Σκοπιανό, Σωτήρη Γκανάτσιο και Αθανάσιο Παπαθανασίου.

Συμμετέχοντες στην προσπάθεια ήταν οι: 
Δήμος Ρήγα Φεραίου, Ι.Ν Κοιμήσεως Θεοτόκου Καναλίων, Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού Κάρλας ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ, Παπανικολάου Αντώνιος, Γεωργικά – Βιομηχανικά “Καραλής”, Παντοπωλείο “ΜΑΚΡΗΣ”, Dream Coffee – Bar στα Κανάλια.

Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Κώστα Τσιάντο για το φτιάξιμο των ποπ-κορν και τα κορίτσια Βάσω Κωνσταντού & Ευτυχία Στεφανούλη που ήταν υπεύθυνες για την είσοδο του κόσμου στην εκδήλωση.

Επίσης επειδή μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά για τους συνανθρώπους μας αρκεί να υπάρχει θέληση, δημιουργικότητα και ομαδικότητα σας ανακοινώνω από τώρα ότι μετά το Πάσχα θα γίνει θεατρική παράσταση στα Κανάλια ΔΩΡΕΑΝ για όλο τον κόσμο από την ομάδα μας ώστε να μαζευόμαστε να περνάμε τέλεια.

Η ομάδα KanaliaNews – Rigas Feraios ευχαριστεί όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση.