Η παρουσιάστρια του “Ε”, Τατιάνα Στεφανίδου, μηνύθηκε σήμερα από τον Βουλευτή Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στη μήνυση αναφέρεται ότι στην εκπομπή της εν λόγω παρουσιάστριας έγινε σωρεία συκοφαντικών και ψευδών αναφορών για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα. Πληροφορίες και ειδησεογραφικά σάϊτ λένε πως έχει φυγαδευτεί άρον – άρον από τα στούντιο του καναλιού και έχει εξαφανιστεί για να αποφύγει την σύλληψή της από τις Αρχές στα πλαίσια του αυτοφώρου.

 

Συγκεκριμένα η ίδια είχε ισχυριστεί στην εκπομπή της ότι η Χρυσή Αυγή εισέβαλε στο Δημοτικό του Πειραιά και ξυλοκόπησε άτομα, με αφορμή την φοίτηση προσφύγων σε Δημοτικό Σχολείο στο Πέραμα.  Από τη μεριά της η Χρυσή Αυγή προσκόμισε τηλεοπτικό υλικό όπου δεν φαίνεται να έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες, ενώ στο ΒΙΝΤΕΟ φαίνεται ευκρινώς ο βουλευτής Γιάννης Λαγός να συνομιλεί με τους γονείς, οι οποίοι οι ίδιοι τον κάλεσαν ως εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Επίσης μαρτυρίες λένε ότι έχει κλείσει το κινητό της. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση και φυσικά θα δούμε τι θα εξελιχθεί στη πορεία!