Δελτίο Τύπου μας απέστειλε ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος:

Εμβρόντητοι έχουν μείνει οι υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, καθώς ο νέος Υπουργός Αμύνης της μνημονιακής κυβερνήσεως του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε νέα απαξίωση προς το στράτευμα. Συγκεκριμένα με διαταγή του πρώην ΑΓΕΕΘΑ και νυν Υπουργού Αμύνης, Αποστολάκη που υπογράφτηκε στις 11 Ιανουαρίου 2019, καταργούνται το διακλαδικό διακριτικό των Δυνάμεων Αεραμύνης των ΕΔ, καθώς και το διακριτικό των ειδικά εκπαιδευμένων τμημάτων “Εγγύς Προστασίας”(CLOSE PROTECTION TEAMS)! 

Ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος κατέθεσε ερώτηση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικώς με αυτήν την απαράδεκτη διαταγή, καθώς αποτελεί βαρύτατη προσβολή έναντι του Κλάδου της Αεράμυνας της χώρας (Πολεμική Αεροπορία και Στρατός) που είναι το κομμάτι των Ενόπλων Δυνάμεων που εν καιρώ ειρήνης μάχεται  νυχθημερόν για την διασφάλιση της κυριαρχίας της Ελλάδος, εξασφαλίζοντας τον ελληνικό κυρίως εναέριο χώρο από την τουρκική προκλητικότητα, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει χτυπήσει « κόκκινο»! 

Όπως είναι εύλογο η πρόσφατη απόφαση έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλους τους βαθμούς του στρατεύματός μας. Ο βουλευτής Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλος αιτείται να αποσυρθεί η απαράδεκτη διαταγή που αποτελεί ατιμωτική πράξη εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων.