Στη 2ήμερη υποδοχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Ο Βουλευτής Μαγνησίας

Το παρόν καθ΄όλη την διάρκεια της διήμερης επίσκεψης του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρου Β΄ στον Βόλο έδωσε ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.Ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας κ. Θεόδωρος Β’ βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, προσκεκλημένος της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και του Σεβασμιωτάτου κ. Ιγνάτιου, για να κηρύξει την έναρξη της Ναυτικής Εβδομάδας.

Η υποδοχή του Πατριάρχη Αλεξανδρείας έγινε με τις αρμόζουσες Τιμές και από το χριστεπώνυμο πλήθος στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στον Βόλο.Ακολούθως, ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής Θεόδωρος Β΄ μετέβη στα Καλά Νερά, όπου έλαβε μέρος στο παραδοσιακό έθιμο του αγιασμού των αλόγων.

Ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής συμμετείχε στις παραδοσιακές εκδηλώσεις και βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ιππείς του Φυσιολατρικού Ομίλου Μηλεών.

Τέλος, ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος παρακολούθησε της έναρξης της Ναυτικής Εβδομάδος, την οποία κήρυξε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄, στο προαύλιο του Ιερού Ναού του Αγίου Κωνσταντίνου στην παραλία του Βόλου.Δείτε εικόνες:

Προηγούμενο άρθροΈγκλημα έξω από Βουλή: Αλλοδαποί μαχαίρωσαν δύο Έλληνες σε απόπειρα ληστείας! ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΒολιώτισσα έστειλε γυμνές φωτογραφίες του εραστή της στη γυναίκα του!