Σε γιορτινή ατμόσφαιρα έχει μπει για τα καλά η εμπορική αγορά της πόλης του Αλμυρού , με τους καταστηματάρχες να προσδοκούν στην αναθέρμανση ενόψει και των Χριστουγέννων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού Κώστας Πανταζώνας κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή φωταγώγησης του Αλμυρού ευχήθηκε η τοπική αγορά να γίνει το επίκεντρο του εορταστικού κλίματος.

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

Καλησπέρα σε όλες και όλους από τον εμπορικό κόσμο του Δήμου Αλμυρού και επίσημα πλέον χρόνια πολλά,

Η πόλη μας έχει ήδη μπει στη τροχιά ενός φωταγωγημένου και εορταστικού κλίματος, έχοντας παράλληλα ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση των τελευταίων ημερών για το 2018.

Ο Αλμυρός αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί το επίκεντρο ενδιαφέροντος τόσο για τους κατοίκους του όσο και της γύρω περιοχής.

Είναι γνωστό σε όλους μας πως η δυναμική της περιοχής μας δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες γειτονικές, καθώς ολοένα και περισσότερο ο τόπος μας αναγνωρίζει την ευλογία που φέρει, έστω και με μικρά βήματα.

Οι φωτεινές ημέρες που ακολουθούν ας αποτελέσουν για όλους μας έναν οδηγό υπενθύμισης του δρόμου που καλούμαστε να πάρουμε όχι από συνήθεια αλλά από συνειδητή επιλογή.

Καλές γιορτές σε όλους

Χρόνια Πολλά

Πανταζώνας Κωνσταντίνος

Πρόεδρος Ένωσης Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού

Επιμελητηριακός Σύμβουλος Μαγνησίας

Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι απο το almyros.gr