Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού φαν της θρυλικής σειράς της δεκαετίας του ’80 «Ο Ιππότης της Ασφάλτου», καθώς ο «Μάικλ Νάιτ» επιστρέφει μαζί με τον επικό ΚΙΤ, σε νέα επεισόδια  με πρωταγωνιστή ξανά το Ντέιβιντ Χάσελχοφ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η λατρεία του σκηνοθέτη του Guardian Of The Galaxy 2, Τζέιμς Γκαν για την φιγούρα του Μάικλ Νάιτ, φαίνεται πως αποτέλεσε το έναυσμα για τη μεγάλη επιστροφή

Όπως είπε ο Χάσελχοφ , τόσο ο «Ιππότης» όσο και το Baywatch είναι οι αγαπημένες του σειρές και βρίσκονται στην καρδιά του, και παρόλο που δεν μπορεί να κάνει τα επικά άλματα, τουλάχιστον ακόμη μπορεί να οδηγεί.

Μαζί με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γκαν επεξεργάζονται το reboot του «Ιππότη της Ασφάλτου» με ορισμένες αλλαγές φυσικά, ενώ δεν έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες.

Η σειρά προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο NBC από το 1982 ως το 1986 και αποτελούνταν από αυτοτελή επεισόδια εξιχνίασης εγκλημάτων με τη βοήθεια ενός υπερσύγχρονου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Μάικλ Νάιτ.

Εξίσου θρυλική υπήρξε και η μαύρη Πόντιακ ονόματι ΚΙΤ που κόστισε 100.000 δολάρια στις αρχές του ’80 για να παραμετροποιηθεί.