14727121551846398575Ερευνα για τη στάση των δύο εφοριακών που εμφανίζονται σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook να.. συζητούν τι παράβαση θα βεβαιώσουν σε καντινιέρη, διέταξε η ΓΓΔΕ.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook και έκανε το γύρο του Διαδικτύου εμφανίζεται ο καντινιέρης σε… ντελίριο να λέει:  «…είναι παράνομα όλα, οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες, δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις. Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα. Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής; Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές. Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω. Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς. Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ…»

Η συνέχεια είναι ακόμη πιο… κωμικοτραγική καθώς ελεγκτές και καντινιέρης πιάνουν «ψιλή» κουβέντα, σχολιάζοντας τα κοινά τους ενδιαφέροντα αλλά και προτείνοντας εναλλακτικές για το τι είδους παράβαση θα γράψουν!

taxydromos.gr