Ως γνωστόν, εχθές η επιχείρηση που εκμεταλλεύεται την «Αίγλη», ανακάλεσε την – επί πληρωμή – παραχώρηση του χώρου στη «Χρυσή Αυγή», για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου των ευρωεκλογών – η παρουσίαση θα γίνει την ίδια ημέρα και ώρα στον πολυχώρο της οδού Μεσογείων.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, πέραν των διάφορων αντιφασιστών που επιχείρησαν με εκβιαστικά δημοσιεύματα να υποχρεώσουν την επιχείρηση να ανακαλέσει την παραχώρηση του χώρου, και πιθανότατα και «συλλογικοτήτων» που απειλούσαν τηλεφωνικά να κάψουν την επιχείρηση, όπως έκαψαν την Marfin, υπήρξε παρέμβαση από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, δια της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Χρυσής Αυγής:

Μετά τις ευθείες απειλές και το τελικό πλήγμα από την ανακοίνωση της Παπανάτσιου η Αίγλη Ζαππείου μας γνωστοποίησε ότι πρέπει να σπάσει το συμβόλαιο για την προκαθορισμένη στον χώρο παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Χρυσής Αυγής.

Κατόπιν τούτου η παρουσίαση των υποψηφίων Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιηθεί με μαζική συμμετοχή των φίλων και των Συναγωνιστών στον χώρο εκδηλώσεων του Κινήματος (Μεσογείων 131).

Ανήμερα του διπλού εορτασμού της 25 Μαρτίου, για την Επανάσταση του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψήφιους του κόμματος για τις Ευρωεκλογές. Η άνοδος των Πατριωτικών και Εθνικιστικών Κινημάτων σε όλη την Ευρώπη έχει τρομοκρατήσει το σύστημα και στις ευρωεκλογές της 26 Μαΐου η Χρυσή Αυγή θα επιτύχει ακόμη μια μεγάλη εκλογική Νίκη που θα συνταράξει συθέμελα το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.

Κεντρικός ομιλητής στην παρουσίαση των υποψηφίων για τις Ευρωεκλογές ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Δήλωση του Ν. Μιχαλολιάκου:

Μία ακόμη απαγόρευση με κατευθείαν παρέμβαση κυβερνητικών παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι αυτό που αποκαλούν δημοκρατία στην Πατρίδα μας δεν υπάρχει για την Χρυσή Αυγή. Δείχνει επίσης ποιος είναι ο πραγματικός πολιτικός αντίπαλος του σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος που εξουσιάζει τον τόπο μας. Δείχνει ακόμα πόσο έωλη και δολερή είναι η προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας, η οποία έχει το θράσος να ισχυρίζεται ότι η Χρυσή Αυγή συνεργάζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ την ίδια στιγμή που συμπλέει μαζί του σε όλα τα κρίσιμα θέματα από το Μνημόνιο του 2015, στο ισλαμικό τέμενος και τέλος στην συμφωνία των Πρεσπών που δηλώνει ότι θα σεβαστεί, περιφρονώντας την θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Οι απαγορεύσεις δεν πρόκειται να σταματήσουν την Εθνική Αντίσταση των Χρυσαυγιτών σε ολόκληρη την Χώρα. Ο Αγώνας για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία συνεχίζεται. Όλοι την Δευτέρα στην Λεωφόρο Μεσογείων!”

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή
Διαβάστε περισσότερα

Δευτέρα 25 Μαρτίου, 19:00, Μεσογείων 131