Το γύρο του διδικτύου έκανε μια είδηση που αφορούσε τον Τόλη Βοσκόπουλο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, αναφερόταν πως οι γιατροί θα προχωρήσουν στις απαραίτητες εξετάσεις, έτσι ώστε να δουν από που πηγάζουν τα παραπάνω. Αν και εφόσον όλα είναι καλά και ο ίδιος νιώσει καλύτερα, θα πάρει εξιτήριο την ερχόμενη Δευτέρα. Αν η κατάσταση της υγείας του δεν καλυτερεύσει, θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι να γίνει εντελώς καλά.

Ωστόσο, τα παραπάνω δεν ισχύουν και μάλιστα, την αλήθεια φρόντισε να αποκαταστήσει ο ίδιος ο ερμηνευτής. Συγκεκριμένα, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την εκπομπή Αποκαλυπτικά, την ώρα που εκεί ήταν και ο Νάσος Γουμενίδης – ο οποίος πρώτος έγραψε την είδηση νοσηλείας του Βοσκόπουλου -. Ο καλλιτέχνης με έντονο ύφος διέψευσε τα όσα γράφτηκαν, τονίζοντας πως βρέθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις ρουτίνας.

«Να είστε καλά! Ο Γουμενίδης είναι ο κύριος με τα μούσια, κάτω; Κύριε Γουμενίδη, γιατί τα κάνετε αυτά τα πράγματα; Είστε δημοσιογράφος έχω μάθει! Έτσι κάνετε τη δουλειά σας εσείς οι δημοσιογράφοι; Βεβαίως μπήκα στο νοσοκομείο και έκανα εξετάσεις, το συνηθισμένο μου τσεκαπ, όπως κάθε έξι μήνες, για να δω πώς είναι η υγεία μου. Ήταν προγραμματισμένο το τσεκάπ που έκανα. Είμαι μια χαρά, αν ανησυχείτε ή ενδιαφέρεστε είμαι μια χαρά! Άκουσα και είπατε ότι θα μείνω μέσα, δώσατε την εντύπωση ότι μου συμβαίνει κάτι σοβαρό! Είπατε ότι θα παραμείνω τις επόμενες ημέρες στο νοσοκομείο. Εγώ αυτή τη στιγμή τρώω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και σας καλώ να σας κάνω το τραπέζι να φάμε όλοι μαζί.», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τέλος, θέλοντας να χαμηλώσει τους τόνους, είπε: «Ζητάω συγγνώμη αν παραφέρθηκα λιγάκι, είμαι πολύ καλά, όλα αυτά δεν ισχύουν, και λέω στον κύριο με το μούσι που λέει μόνος του ότι είναι δημοσιογράφος, δεν ξέρω αν είναι, να προσέχει πολύ! Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει λάθη, έχει κάνει κι άλλες φορές! Σας χαιρετώ, γεια σας!»