Ανάρπαστα σε όλο τον κόσμο τα φυσικά καλλυντικά από το Πήλιο

Μια εταιρεία με έδρα το Πήλιο έχει μαγέψει με τα προϊόντα της ολόκληρο τον κόσμο, αφού κάθε παρτίδα από τα φυσικά καλλυντικά της γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες.

Τα προϊόντα της P for Pelion είναι το αποτέλεσμα των αδιάκοπων προσπαθειών της να μετουσιώσει όλο τον πλούτο της πηλιορείτικης φύσης και να τον χωρέσει σε ένα μπουκάλι. Βότανα που συλλέγονται με το χέρι, βιολογικό γάλα κατσίκας, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, αγνές πρώτες ύλες και φυσικά αιθέρια έλαια συνθέτουν τα Φυσικά Προϊόντα  της, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητάς μας. Μέσα σε λίγο διάστημα τα προϊόντα της βρίσκονται στις καρδιές τόσων γυναικών που πραγματικά τα έχουν λατρέψει.

Είναι οι συσκευασίες τους, οι μυρωδιές τους και η αποτελεσματικότητα τους που τα έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικής φροντίδας χιλιάδων γυναικών. 


Μια εντυπωσιακή Βολιώτισσα, μάλιστα, φιγουράρει στα social media της  P for Pelion σαν brand ambassador της εταιρείας. Είναι η Ράνια Σαραγανίδα, γνωστή και ως @raniasar στο instagram η οποία δείχνει να απολαμβάνει και αυτή τα προϊόντα που παράγονται αποκλειστικά στον Νομό μας.

Η εταιρεία που διαφημίζει ακόμα και με το όνομα της, ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, που έχουμε την τύχη να βρίσκεται δίπλα μας, το μαγευτικό βουνό των Κενταύρων, το Πήλιο.

Τα προϊόντα της P for Pelion μπορείτε να τα βρείτε στο pforpelion.gr , στο Facebook, στο instagram και, βέβαια, σε επιλεγμένα καταστήματα.

 

Πηγή

Προηγούμενο άρθροiOS 14: Ότι γνωρίζουμε πριν το WWDC 2020
Επόμενο άρθροΖαγοράκης: «Χρέος μας να κάνουμε ό,τι μπορούμε για την Αγιά Σοφιά»