Γιώργος Σύρος, υποψήφιος με την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία»

Oλοένα και αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο τα «κέντρα εγκαταστάσεως προσφύγων» (τα λεγόμενα «hot spots») στην ενδοχώρα, ως λύση στη … συμφόρηση των νησιών. Στα νησιά οι λαθρομετανάστες τείνουν να υπερσκελίσουν τον ντόπιο ελληνικό πληθυσμό, αφού χιλιάδες αλλογενών εισρέουν σε Λέσβο, στη Κω, ενώ στη Σάμο ο αριθμός τους ξεπερνά τους 4.000, όταν οι ντόπιοι κάτοικοι είναι μόλις 6.000!

Ως «Ελληνική Αυγή» καταγγέλλουμε αυτήν την απάνθρωπη πολιτική των δήθεν «αλληλέγγυων» απατεώνων του κυβερνητικού μορφώματος που στοιβάζουν κακήν κακώς ανθρώπους στα λεγόμενα «hot spots». 

Οι ιδεοληψίες και το συμφέρον τους υπεράνω της δημόσιας υγείας:

Οι άθλιες συνθήκες διαβιώσεως των «προσφύγων», δίνουν μια σαφή και αδιάψευστη εντύπωση των πραγματικών αντιλήψεων του συριζαίϊκου συμφύρματος, οι εκπρόσωποι των οποίων εκμεταλλεύονται επικοινωνιακώς έννοιες όπως «αλληλεγγύη», «ανθρωπισμός» και «ανθρώπινα δικαιώματα», εμπαίζοντας στην ουσία την ελληνική κοινωνία και προωθώντας ανερυθριάστως τα μικροκομματικά τους συμφέροντα αφού η υπόθεση του «προσφυγικού» έχει πολλά φράγκα. Αυτοί λοιπόν που κραυγάζουν για ανθρώπινα δικαιώματα και για αντιρατσισμό είναι αυτοί που στοιβάζουν αναισχύντως ανθρώπους και οικογένειες σε ασφυκτικούς χώρους που προορίζονται για 2-3 άτομα με κίνδυνο ενσκήψεως σοβαρών ασθενειών και εμφανίσεως επικίνδυνων νοσημάτων. Ήδη η ‘Υπατη Αρμοστεία κρούει τον κώδωνα του κινδύνου αφού τα καταλύματα είναι ακατάλληλα, ενώ δεν υπάρχει πρόσβαση σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, όπως είδη ατομικής υγιεινής. Για να αντιμετωπισθεί λοιπόν η κατάσταση, αντί να εφαρμοσθεί ο νόμος και να γίνει μαζική επαναπροώθηση των ανθρώπων αυτών στις πατρίδες τους, τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα, στους αστικούς ιστούς της χώρας σε πολυτελείς υποδομές με όλες τις ανέσεις!

Ο ανθρωπισμός ως προκάλυμμα των οικονομικών συμφερόντων:

Προς επίρρωση των παραπάνω δεν έχουν προηγούμενο οι αποκαλύψεις για τις υποθέσεις περί διαπλοκής των ΜΚΟ και εν γένει της διαχειρίσεως των σχετικών ευρωπαϊκών κονδυλίων από τους επιτήδειους «ανθρωπιστές» και «αλληλέγγυους» του ΣΥΡΙΖΑ εις ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του «προσφυγικού ζητήματος», ήτοι την φροντίδα των λαθρομεταναστών. Την βρώμικη υπόθεση που παίζεται εις βάρος του ελληνικού λαού με … ανθρωπιστικό μανδύα ανέδειξε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολεμήσεως της Απάτης (ΟLAF). «Υπήρχαν σοβαρές καταγγελίες για ύποπτες οικονομικές συνδιαλλαγές των συγκεκριμένων ατόμων…» ανέφερε.

Ουδεμία εντύπωση μας προκαλεί η εν λόγω είδηση. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι πίσω από τους δακρύβρεχτους μονολόγους περί … προσφυγικού δράματος, την εντεινόμενη παροξυσμική «αντιρατσιστική» φρασεολογία και τα “ανθρωπιστικά” φληναφήματα του ΣΥΡΙΖΟ -εσμού, παίζονται πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Αναλγησία και απανθρωπιά λοιπόν δεν είναι να αποτρέψεις να καταστεί η χώρα ένα απέραντο hot spot αλλά η οργανωμένη διαμετακόμιση ανθρώπων από χώρα σε χώρα, η ταλαιπωρία τους προς όφελος οικονομικών συμφερόντων, η επικρότηση της παράνομης εισόδου τους με λέμβους με πολλά μποφώρ, ο κίνδυνος που διατρέχουν οι επιβαίνοντες και εντέλει η εκμετάλλευσή τους ως φθηνό και αναλώσιμο εργατικό δυναμικό. Δεν θέλουμε τον Πακιστανό για φθηνό εργάτη με μαύρα μεροκάματα, ούτε τον Μαροκινό να δουλεύει ώρες ατελείωτες στο λιοπύρι για ένα κομμάτι ψωμί. Ο πολυπολιτισμός απέτυχε διεθνώς. Δε θα βρει πρόσφορο έδαφος στην πατρίδα μας.

Ως «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» καταγγέλλουμε διαρρήδην την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών και τα hot spots, ως πρώτο βήμα της μεθοδικής διαχύσεως και μόνιμης εγκαταστάσεως ανθρώπων εντός της ελληνικής επικράτειας, πλήρως ασύμβατων με τα ελληνικά ήθη και τον ελληνικό τρόπο ζωής. Με τις κατάλληλες και απαραίτητες πιέσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα εμποδίσουμε οποιαδήποτε τέτοια μεθόδευση που θα συντείνει στην παρακμή και υποβάθμιση της Θεσσαλίας.

Όχι στην ισλαμοποίηση, στην αλλοίωση της πληθυσμιακής μας συνθέσεως και στην νέα τουρκοκρατία μόλις 138 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλίας  από τους Τούρκους. Κλείσιμο των «hot spots», άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και αποπομπή των αμαρτωλών ΜΚΟ.