Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Τ.Ο. Μαγνησίας, με προσκεκλημένο τον βουλευτή Β’ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρο. 

Την εκδήλωση άνοιξαν με χαιρετισμό τους ο Χρήστος Τσιόλας, εκπροσωπώντας τον Νομό Τρικάλων και η Μαρία Μπίλη εκπροσωπώντας τον Νομό Λάρισας λέγοντας ότι όλοι οι Νομοί της Θεσσαλίας θα δώσουν την μάχη των Περιφερειακών εκλογών με το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα και θα αποτελείτε από εκλεκτούς Συναγωνιστές που έχουν δώσει τα διαπιστευτήρια τους όλα αυτά τα χρόνια στους Εθνικιστικούς Αγώνες.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο βουλευτής του Νομού Μαγνησίας, Συναγωνιστής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ο οποίος τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί την μοναδική Ελπίδα για την Πατρίδα μας.

Ο Συναγωνιστής Ηλίας Παναγιώταρος ανέλυσε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την οικονομία, σημειώνοντας πως με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του Λαϊκού Συνδέσμου και την πολιτική βούληση που απαιτείται και την οποία διαθέτει ο Αρχηγός μας Ν. Γ. Μιχαλολιάκος θα μπορέσει η πατρίδα μας να βγει από το αδιέξοδο των μνημονιακών πολιτικών και να έρθει επιτέλους ανάπτυξη στην χώρα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/chrush-augh-pantou-mhnuma-nikhs-apo-thn-magnhsia-fwtoreportaz#ixzz5ZDCo3QpY