Ο Π. Ηλιόπουλος σε Δράκεια και Άνω Λεχώνια – Χρυσή Αυγή σε όλη τη Μαγνησία!

Στη Δράκεια παρευρέθη ο  βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 7 Ιουλίου. Μαζί με τον υποψήφιο Γ. Σύρο και μέλη της Τ.Ο. Μαγνησίας, ο Π. Ηλιόπουλος πραγματοποίησε συνάντηση με κατοίκους της Δράκειας, του μαρτυρικού αυτού χωριού, το οποίο αποτελεί σύμβολο Εθνικής Αντίστασης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στη Δράκεια, το πατριωτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής σημειώνει μεγάλα ποσοστά (12%), γεγονός που καταδεικνύει περίτρανα ότι η τοπική κοινωνία αναγνωρίζει ότι η προάσπιση της Εθνικής Μνήμης είναι καθαρά υπόθεση των πατριωτών και εθνικιστών.
Οι κάτοικοι της Δράκειας ανέπτυξαν τα τρέχοντα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη ενισχύσεως το πρωτογενούς τομέα, προϋπόθεση βασική για την επίτευξη Αυτάρκειας και ισχυρής Εθνικής Οικονομίας. 


Έπειτα στα Άνω Λεχώνια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με υποστηρικτές και φίλους του Κινήματος και παρόντες τους συνυποψήφιους Τριαντάφυλλο (Άκη) Πετρούλια και Ιφιγένεια (Έφη) Παπακωνσταντίνου. Ο Π. Ηλιόπουλος έθεσε επί τάπητος σημαίνοντα ζητήματα της επικαιρότητας και στη συνέχεια ακολούθησε γόνιμος και εκτεταμένος διάλογος με τους κατοίκους των Άνω Λεχωνίων. 


Η Μαγνησία ολοένα ανασυντάσσεται και συσπειρώνεται, επιβεβαιώνοντας συνεχώς ότι συνιστά κάστρο της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε πόλη, χωριό, πλατεία του όμορφου νομού μας θα χτυπάει η καρδιά της Χρυσής Αυγής, σε πείσμα όλων αυτών που φιμώνουν και αποκλείουν από δημόσιο διάλογο την μοναδική αδέσμευτη Φωνή Εθνικής Αντιστάσεως.

Προηγούμενο άρθροΟ Παναγιώτης Ηλιόπουλος στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας
Επόμενο άρθροΠ. Ηλιόπουλος: Η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας από την πρώτη στιγμή!