Πλήθος Εθνικιστών βρέθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας με τη Χρυσή Αυγή να τιμά τον τελευταίο Αυτοκράτορα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους γενναίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ. Μιχαλολιάκος, κατέθεσε στεφάνι προς Τιμήν των Πεσόντων της 29ης Μαΐου 1453 υπό το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Απευθυνόμενος προς τους παριστάμενους,ο Μιχαλολιάκος είπε πως “όσο υπάρχουν Έλληνες Εθνικιστές θα διεκδικούμε ότι ανήκει στο Μεγάλο μας Έθνος και στους Αγώνες του!

Ακολούθησε ογκώδης πορεία των Εθνικιστών στο κέντρο της Αθήνας με εθνικιστικά και αντιτουρκικά συνθήματα, από την πλατεία Συντάγματος και μέχρι το Μνημείο των Ιμίων στη πλατεία Ρηγίλλης.

Η Χρυσή Αυγή με κείμενό της καταγγέλλει ότι καμιά ιστοσελίδα και φυλλάδα δεν είδε την συγκέντρωση για την άλωση της Πόλης. Συγκεκριμένα ανέφεραν:

Χθες το απόγευμα ένα πύρινο εθνικιστικό ποτάμι κατέκλυσε την πλατεία Συντάγματος για να τιμήσει τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τους τελευταίους υπερασπιστές της Βασιλεύουσας.

Στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας λοιπόν, της πρωτεύουσας της Ελλάδας κατατέθηκε στεφάνι προς τιμήν του τελευταίου Βυζαντινού Αυτοκράτορα, έγινε ομιλία από τον Γενικό Γραμματέα, Ν. Γ. Μιχαλολιάκο και ακολούθησε δυναμική πορεία στην πιο κεντρική Λεωφόρο της πόλης, μπροστά από την Βουλή.

Καθ΄όλη την διάρκεια της τελετής πλήθος φωτογράφων και δημοσιογράφων από κανάλια και ιστοσελίδες κατέγραψαν την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης, ενώ πλάνα πήρε και η ΕΡΤ. Το αποτέλεσμα; ΚΑΝΕΝΑ κανάλι, ΚΑΜΙΑ φυλλάδα και ΚΑΜΙΑ ιστοσελίδα δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά στην δραστηριότητα της τρίτης πολιτικής δύναμης στην Ελλάδα είτε με δικό τους υλικό είτε αναπαράγοντας φωτογραφίες και βίντεο από την ιστοσελίδα μας, το οποίο βέβαια τους το αποστείλαμε.