Ένας ακόμη βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, τάχθηκε κατά των τιμών που επιφυλάσσει το κράτος στην υποδοχή του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα.

Ο κ. Καραγιαννίδης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ρωτήθηκε για την μεταφορά του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα στην Ελλάδα. Στη «γραμμή» Μπαλαούρα, που μόλις πριν από λίγες ημέρες προκάλεσε έντονα σχόλια μετά την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα, ο Χρ. Καραγιαννίδης σχολίασε:

«Το Άγιο Φως δεν είναι αρχηγός κράτους και άρα δεν μπορεί να έρχεται με έξοδα του ελληνικού Δημοσίου. Στην πολιτισμένη Ευρώπη, αυτό δεν συμβαίνει», ήταν το σχόλιο στο οποίο προέβη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην πώληση της ΔΕΗ, ο οποίος σημείωσε πως κάτι τετοιο δεν πρόκειται να γίνει. «Εγώ σας λέω ότι δεν θα πουληθεί», σημε.ιωσε χαρακτηριστικά.

«Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο», συνέχισε ο κ. Καραγιαννίδης ενώ στην ερώτηση για το αν θα ψηφίσει ή όχι για την πώληση της ΔΕΗ, απάντησε: «Να το δούμε εκείνη τη στιγμή. Εγώ σας λέω ότι δεν θα πουληθεί. Στο σύνολό της η ΔΕΗ δεν θα πουληθεί. Την κυριότητα της ΔΕΗ θα την έχει πάντα το ελληνικό Δημόσιο».