Βάσει πληροφορίας του Θεόδωρου Συρταδιώτη, υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου με την “Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία“, μετά τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Δ. Δ. Καναλίων του Δήμου Ρήγα Φεραίου, δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνων από τον δήμαρχο κ. Νασίκα και ο ίδιος στάθηκε κατώτερος των περιστάσεων.

Συγκεκριμένα το μέγεθος της προκληθείσας ζημιάς είναι χαρακτηριστικό αφού κολώνες της ΔΕΗ έπεσαν, δένδρο καταπλάκωσε παρακείμενο όχημα, και το χωριό έμεινε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και τηλέφωνο. Το δε καλώδιο της ΔΕΗ “καμουφλαρίστηκε” κακήν κακώς με κλαριά – σε ύψος 1μιση μέτρο από το έδαφος (!) – κατάσταση η οποία μας παραπέμπει σε άλλες εποχές και καταδεικνύει την πλημμελλή αντιμετώπιση των ζημιών, τους κινδύνους που εγκυμονούνται από την εμφανή προχειροδουλειά και την ολιγωρία του κ. Νασίκα επί του θέματος.

Αν και εστάλη αρμόδιος επιτετραμμένος και παρά την (όψιμη) προσπάθεια να δημιουργήσει την εντύπωση ότι επιλήφθηκε του θέματος, δυστυχώς ο κ. Νασίκας ήταν απών αφού προτίμησε να περιφέρεται σε … φιέστες.