Κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τα μεσάνυχτα τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής!

Σε πανικό βρίσκεται το παρακράτος της αριστεράς από την άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των συνδυασμών της “Ελληνικής Αυγής” σε όλη την Επικράτεια.

Μετά τις αντισυγκεντρώσεις, τις απειλές, την φίμωση και τον αποκλεισμό οι Χρυσαυγίτες υφίστανται άλλη μια δοκιμασία. Γνωστοί άγνωστοι προχώρησαν σε μια ακόμη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα

τα μεσάνυχτα της 18/5, σύμφωνα με την μαρτυρία του φύλακα 4 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εισέβαλαν στο κτήριο του Δήμου, όπου φυλάσσονται τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και κατέστρεψαν με χρωστική ουσία τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”.Η προσπάθεια τους για να ανασχέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και την επερχόμενη εκλογική Νίκη είναι καταδικασμένη να πέσει στο κενό.

Ο συνδυασμός δε, της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” με επικεφαλής τον Τρύφωνα Μπουγά καταγράφει διψήφια ποσοστά και τυγχάνει ευρείας απήχησης και αποδοχής από τους δημότες της Καλλιθέας.

“Όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την παρακώλυση της εκλογικής διαδικασίας να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη”, λένε από τη μεριά του κόμματος. “Τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα” αντικαθίστανται και θα βρίσκονται κανονικά την Κυριακή 26 Μαΐου σε όλα τα εκλογικά τμήματα“, συμπληρώνουν.

Προηγούμενο άρθροΗ υποψήφια Περιφερειάρχης με την «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» στο TRΤ
Επόμενο άρθροΟ Πετρούλιας Τριαντάφυλλος (Άκης) στο ΑSTRA TV