Την Κυριακή 5 Mαρτίου 10:30′ – 12:30′ σε μια ευρύχωρη αίθουσα του Κ.Χ. 1948 (Πρώην Καναράκια) στην Κύπρου 91-93 θα πραγματοποιήσει την κοπή της ετήσιας πίτας της η ομάδα “Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’. Με αφορμή τη συνάντηση αυτή θεσμό για τα μέλη της ομάδας, οι εμπνεύστριες και διαχειρίστριες της ομάδας κα Δώρα Πέρπερα και η κα Βιργινία Βολωτά καλούν τα μέλη της ομάδας να παρευρεθούν για να απολαύσουν την παρέα, τον καφέ τους, την πίτα, τον πλούσιο μπουφέ και τα δώρα.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους καταξιωμένοι και αγαπητοί στο χώρο τους άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας. Θα προλογίσει ο επιτυχημένος και πολυπράγμων δημοσιογράφος Σταύρος Πλουμιστός .Η συνάντηση θα έχει κοινωνικό χαρακτήρα καθώς κατά τη διάρκειά της θα βραβευτούν ενδεικτικά τέσσερα μέλη της ομάδας, η Γεωργία Μποντού -Τοκαλή (Εκπαιδευτικός – Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Δήμου Βόλου), η Αντιγόνη Σδρόλια (καθηγήτρια –συγγραφέας), η Αγγελική  Ιωαννίτη ( ιδρύτρια της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου ), η Βαλσαμή Ευσταθίου Κολοκοτρώνη (νηπιαγωγός-συγγραφέας), μαμάδες πρότυπα πολιτικής δράσης, σθένους, ανθρωπισμού και πολιτισμού για το 2016 . Παράλληλα η γιορτή θα είναι και φορέας αλληλεγγύης, καθώς θα λειτουργήσει Λαχειοφόρος Αγάπης έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικό Σκοπό.

Η ομάδα ευχαριστεί εκ των προτέρων για την Πρωτοχρονιάτικη  Πίτα της  την ‘’Αρτογνωσία’’,τον Παναγιώτη Θεολόγου  για τα χειροποίητα  Κοσμήματα Βράβευσης, τις Επιχειρήσεις και τους Συλλόγους που θα  βοηθήσουν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης :Μπαχάρικο, Χόντος, Philosophia, My d-Τales, Naturefun, Yves Rocher, Novalou Greece, Bepanthol, Οντόπουλος, Hondos Center, Κουζίνα Αλληλεγγύης, Amygdalea ,Dream Soap, Beaucoup Bistrot , Σπεσιαλίστες, Χάρις , Υves Rocher ,Αχιλλεία, Prenatal ,O-Morfia, Τσακ Μπαμ , Άρωμα Γεύσης , Παιδ. Γαργαλίτσας , Tupperware, Fast fitness Miha-bodytec Βόλος,Ξενώνας IVAS ,Σουβλατζίδικο Σμυρνέικο , Curves Volos  ,Ονυχομάνια, Χορευτικός Σύλλογος Νέας Ιωνίας  και τις μαμάδες μέλη που  βοηθούν στην συγκέντρωση των δώρων και τη δημιουργία του μπουφέ.

Κυριακή 5 Μαρτίου,λοιπόν, η ομάδα καλεί όλες τις γυναίκες, μαμάδες,φίλες (χωρίς συνοδεία παιδιών) να γιορτάσουν την Τέταρτη την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους.