Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας βάπτισαν τον ενάμιση ετών γιο του.

Το ζευγάρι επέλεξε να τελέσει το μυστήριο στο χωριό Αγιος Ιωάννης στη Μύκονο, έχοντας κοντά του συγγενείς και αγαπημένους φίλους. Η βάπτιση έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, κάτω από άκρα μυστικότητα, με το ζευγάρι να θέλει να κρατήσει τη στιγμή για εκείνο και τους ανθρώπους του. Το όνομα που δόθηκε στον μικρό, Κωνσταντίνος.

Μαριέττα Χρουσαλά και Λέων Πατίτσας αρκέστηκαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους δικές τους φωτογραφίες. Ο κ. Πατίτσας επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία, στην οποία εκείνος και η σύζυγός του ποζάρουν χαμογελαστοί. Από κάτω οι followers του έγραψαν τις ευχές τους για τον νεοφώτιστο.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας


Από την άλλη, η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε φωτογραφία που την δείχνει να ποζάρει στο βραδινό σκηνικό της Μυκόνου. Το μοντέλο για τη μοναδική στιγμή της βάπτισης του γιου της επέλεξε να φορέσει μια εκπληκτική τουαλέτα από τη συλλογή Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019. Η γαλάζια από μουσελίνα τουαλέτα αγκάλιαζε τη σιλουέτα της και αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά

Φωτογραφία από την τουαλέτα ανήρτησε και στον λογαριασμό της η Σίλια Κριθαριώτη.

Το μοντέλο για τη μοναδική στιγμή της βάπτισης του γιου της επέλεξε να φορέσει μια εκπληκτική τουαλέτα από τη συλλογή Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019


Πηγή: iefimerida.gr