«Δεν θα διαφήμιζα μαγιό, αλλά ρούχα  από πρωινά έως βραδινά» – Τι αποκάλυψε για τη δραματική σχολή, τη Βέμπο, τους Ράδιο Αρβύλα και το λιοντάρι… της Warner Bros

Στην αποκάλυψη πως της έχει γίνει πρόταση να διαφημίσει γυναικεία ρούχα προχώρησε σε συνέντευξή της η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

«Μου έχει γίνει πρόταση από γυναικεία ενδύματα να κάνω μια διαφημιστική καμπάνια σε ρούχα γυναικεία από πρωινά μέχρι βραδινά ! Δεν θα διαφημίσω μαγιό. Ενδύματα, ταγέρ κλπ… Αυτό το σκέφτομαι και αν τελικά το δεχθώ θα δώσω τα χρήματα στη γέφυρα ζωής με τα άτομα με αναπηρία», τόνισε σε δηλώσεις της στον  ΑΡΤ 90,6  η βουλευτής.

Η κυρία Μεγαλοοικονόμου έκανε και άλλες αποκαλύψεις σχετικά  με την προσωπική της ζωή και τις επιθυμίες της.

«Θέλω να συνεχίσω το Πάντειο, το είχα παρατήσει στο 2ο έτος και θα ήθελα να ασχοληθώ με την δραματική! Η νονά μου Σοφία Βέμπο είχε πει ότι θα ήμουν πολύ καλή. Μου έμεινε ο καημός»!, ανέφερε χαρακητιρστικά.

Ερωτηθείσα αν ενοχλήθηκε που οι Ράδιο Αρβύλα την παρουσίασαν ως άγριο σκυλί απάντησε:  «Εμένα μου αρέσουν οι Ράδιο Αρβύλα ! Μου αρέσει αυτό που με βάζουν και κάνω το λιοντάρι της Warner Bros. (σσ. πιθανώς εννοεί της Metro Goldwyn Mayer)  με το κόμμα λυσσασμένοι Έλληνες και με παρουσιάζουν σαν άγριο σκυλί! Μου αρέσει, δεν έχω απωθημένα!».

H Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό ! (ΗΧΗΤΙΚΟ)