Ένταση επικράτησε και νωρίτερα και στο υπουργείο Εργασίας όταν μέλη του ΚΚΕ, αφού σήκωσαν το ρολό στην είσοδο, εισέβαλαν στη στοά του κτιρίου.

Αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες των μελών του ΚΚΕ, καθώς σήμερα το πρωί μέλη του ΠΑΜΕ σήκωσαν τα ρολά και εισέβαλαν στην στοά όπου βρίσκεται το υπουργείο Εργασίας. Για ακόμη μια φορά η αστυνομία δεν προέβη σε καμία σύλληψη.

Τα μέλη του ΚΚΕ επιτέθηκαν με μανία στις αστυνομικές δυνάμεις με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όταν προ ολίγων εβδομάδων θερμόαιμοι του ΚΚΕ εισέβαλαν στο υπουργείο Εργασίας κατόπιν προσκλήσεως της ίδιας της κυβέρνησης, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου μέσα από το γραφείο της ίδιας της υπουργού. Το γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία σύλληψη επιβεβαιώνει την επικοινωνία μεταξύ κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και ΚΚΕ.

Η πορεία λίγο μετά τις 13:30′ έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου τον δρόμο έκλειναν κλούβες των ΜΑΤ. Τα μέλη του ΚΚΕ κινήθηκαν προς τις κλούβες, προσπαθώντας να περάσουν και η αστυνομία τους απώθησε με τη χρήση χημικών.

 

Δείτε την έφοδο του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας 

Στη συνέχεια τα μέλη του ΠΑΜΕ έφτασαν έξω από τη Βουλή όπου έγραψαν με κόκκινη μπογιά στο πεζοδρόμιο της Βασιλίσσης Σοφίας.