Μπέος για βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Οι άνθρωποι έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια

Με έγγραφο που αποδεικνύει οτι το αίτημα της δημοτικής αρχής προς τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τις Υφυπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών έχει σταλεί από τον Νοέμβριο και όχι μετά τη διάλυση της Βουλής, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Μπέος και η δημοτική αρχή χαρακτηρίζει «καρτουνς» τους τοπικούς βουλευτές του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Βόλου αναφέρονται τα εξής:

Μετά την ανεκδιήγητη Χρυσοβελώνη, ήρθε η σειρά της «ορθόδοξης» προοδευτικής (τρομάρα τους) πτέρυγας του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή των καρτούνς της Νομαρχιακής Επιτροπής και των ανύπαρκτων, για μια ολόκληρη τετραετία, απερχόμενων βουλευτών του, Παπανάτσιου, Μεϊκόπουλο και Μπαλλή, να μας επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά αυτό που και οι πολίτες του Βόλου γνωρίζουν άριστα, όπως όλοι οι Έλληνες: Ότι οι άνθρωποι έχουν πάρει διαζύγιο από την αλήθεια!

Αντί να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη γιατί μας κορόιδευαν, αδιαφορώντας προκλητικά στην έκκληση μας να συνδράμουν με νομοθετικό τρόπο ώστε να θωρακίσουν τη ΔΕΥΑΜΒ από τις ληστρικές επιδρομές των εργολάβων της ΕΡΓΗΛ, την ίδια ώρα που ξεδιάντροπα προέβαιναν σε κάθε είδους ρουσφέτια και διευθετήσεις, μας εγκαλούν ότι δήθεν επιδιώκαμε την διάλυση της ΔΕΥΑΜΒ, επικαλούμενοι μια σύσκεψη που συγκαλέσαμε τον Μάιο του 2018, όπου μεταξύ άλλων εναλλακτικών λύσεων συζητήθηκε και η περίπτωση της εκκαθάρισής της και η ανάληψη της λειτουργίας της από το Δήμο.

Το πόσο σοβαροί και αξιόπιστοι είναι αποδεικνύεται από το έγγραφο της ΔΕΥΑΜΒ, που δημοσιοποιούμε, προς το υπουργείο Εσωτερικών, με κοινοποίηση και στο υπουργείο Οικονομικών, με ημερομηνία 8  Νοεμβρίου 2018, αριθμό πρωτοκόλλου 17846 και θέμα τις χρηματοδοτήσεις από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» στο οποίο μεταξύ άλλων τονίζουμε: «…παρακαλούμε όπως διερευνήσετε τη δυνατότητα ανάληψης νομοθετικής πρωτοβουλίας, στην κατεύθυνση να υπάρξει προστασία των χρηματοδοτήσεων του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»  ώστε να επιτελέσουν τη λειτουργία τους ως χρηματοδοτικά εργαλεία για τους ΟΤΑ και τα υπόλοιπα Νομικά Πρόσωπα, για τα οποία δημιουργήθηκαν».

Προφανώς την περίοδο αυτή, όπως και σε όλο το διάστημα που στο μεταξύ διέρρευσε, στη διάρκεια του οποίου μετ’ επιτάσεως ο πρόεδρος του ΔΣ και ο νομικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΜΒ τους ενοχλούσαν με τηλεφωνικές επικοινωνίες, λαμβάνοντες συνεχείς διαβεβαιώσεις για ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος όχι της Δημοτικής Αρχής ή του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, αλλά της ίδιας της τοπικής κοινωνίας, οι θλιβεροί και κατάπτυστοι εκπρόσωποι της Μαγνησίας μάλλον πετούσαν… αετό, παρά ασχολούνταν με τα μείζονα προβλήματα της πόλης.

Όπως εύλογα ο κάθε πολίτης μπορεί να συμπεράνει, με βάση τα αδιάψευστα ντοκουμέντα που παραθέτουμε, μέλημα τους δεν ήταν να προστατεύσουν το τεράστιας σημασίας περιουσιακό στοιχείο της πόλης, τη ΔΕΥΑΜΒ, αλλά μέσω της καταστροφής της να εκθέσουν τον Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, προσβλέποντας στην άλωση της εξουσίας εν όψει των εκλογών.

Δυστυχώς γι αυτούς οι πολίτες του Βόλου γνώρισαν και αυτούς και εμάς και η ετυμηγορία τους υπήρξε συντριπτική και καταλυτική. Πλέον, παρά τις νέες υποσχέσεις που δίνουν, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να βρουν την τσίπα να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη και να κρυφτούν στα περίφημα λαγούμια, που η συντρόφισσα τους Κοκκινάκη έσκαβε. Το ψέμα, η πολιτική απάτη και η ξεφτίλα οφείλουν να έχουν όρια ακόμα και γι αυτούς. Και εκεί ακριβώς είναι η διαφορά μας. Εμείς μιλάμε με ειλικρίνεια και αλήθεια και αυτοί με ένα ποτάμι ψεμάτων και δικαιολογιών προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα εξαπατώντας τους πολίτες.

Προηγούμενο άρθροΕκλεκτοί υποψήφιοι ταράζουν τα νέρα: Ολυμπιονίκες, καλλιτέχνες, ιατροδικαστές
Επόμενο άρθροΣτην Παιδόπολη Αγριάς μετά τα επεισόδια με αλλοδαπούς ο Π. Ηλιόπουλος – BINTEO