«Δεν πέτυχε να αποδράσει» δήλωσε ο πρώην υπουργός Άμυνας με αφορμή την αναβολή της δίκης έπειτα από μήνυση της Βίκυς Σταμάτη

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη, εξαπέλυσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή την αναβολή στη δίκη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη.

Σε δήλωσή του ο κύριος Τσοχατζόπουλος αναφέρει πως ο κ.Πολάκης κατάφερε μόνο προσωρινά να αποδράσει με την αναβολή που πέτυχε, ενώ υπογραμμίζει ότι με όσα είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε» τη σύζυγό του

Η Βίκυ Σταμάτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει καταθέσει αγωγή κατά του Παύλο Πολάκη για τους χαρακτηρισμούς «νεόπλουτο τσουλί» και «φτωχό νυμφίδιο» στο Facebook, αξιώνοντας το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ολόκληρη η δήλωση του Ακη Τσοχατζόπουλου

Όχι αναβολές, όχι διαφυγή, όχι αποδράσεις.

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  κύριος Πολλάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.
Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει , ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο. Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη ».

Άκης Τσοχατζόπουλος