Το «συνταγματικό τόξο» βάφτισε «εθνική γραμμή» την είσοδο της τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Το πόσο προδότες είναι, απέδειξαν για μια ακόμα φορά οι «δημοκράτες» του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», κατά την απόφαση του ευρωκοινοβουλίου για αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, αλλά και το ψήφισμα υπέρ της αποχώρησης του Αττίλα από την Κύπρο, την καταδίκη των παραβιάσεων του εναερίου χώρου της Ελλάδας και των θαλάσσιων υδάτων της, το κάλεσμα της άρσης του casus belli και την αποδοκιμασία των ισλαμικών κύκλων που θέλουν τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Έτσι, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Ποτάμι καταψήφισαν την απόφαση, η οποία επικράτησε με 370 ψήφους υπέρ, 109 κατά και 143 αποχές.

Μάλιστα, ο Κούλογλου σ’ ένα παραλήρημα ακατάστατης οθωμανολαγνείας ταύτισε με τα… εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος την είσοδο της Τουρκίας στην Ε.Ε. – που ως πρώτη συνέπειά της θα έχει την απώλεια της Θράκης, με την άμεση εγκατάσταση εκεί εκατοντάδων χιλιάδων Τούρκων, όπως θα έχουν πλέον δικαίωμα ως «Ευρωπαίοι πολίτες»!

Η ΝΔ, με μια άκρως υποκριτική ανακοίνωσή, εξηγεί γιατί καταψήφισε την απόφαση «παρά το γεγονός ότι συμφωνεί απολύτως με τις σκληρές συστάσεις που απευθύνει η Ευρωβουλή προς την Τουρκία», διότι όπως τόνισε η είσοδος της Τουρκιάς στην Ε.Ε. είναι «προς το συμφέρον της Ελλάδος»!!!

Το δε Ποτάμι, χαρακτήρισε την διευκόλυνση της εισόδου της Τουρκιάς στην Ε.Ε. «εθνική γραμμή από τη δεκαετία του 1990»!!!