Η ΝΔ, «η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη», τοποθετήθηκε επιτέλους επίσημα για το περιβόητο «Σύμφωνο του ΟΗΕ για την Μετανάστευση».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ, δήλωσε για το Σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση: «Όσον αφορά το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ, που συζητείται στο Μαρακές η Νέα Δημοκρατία αποδέχεται σε γενικές γραμμές το περιεχόμενό του, το οποίο, όμως, σε πολλά σημεία χρήζει σημαντικών βελτιώσεων».

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ότι η ΝΔ συμφωνεί με το «σύμφωνο» αυτό, το οποίο επί της ουσίας νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση και προβλέπει αυστηρές κυρώσεις  ακόμη και στην διατύπωση απλής κριτικής απέναντί της!

Όταν η ΝΔ λέει επισήμως ότι «αποδέχεται σε γενικές γραμμές το περιεχόμενό του» ας κρατήσουμε την ουσία της αποδοχής ενός παγκοσμιοποιητικού, πολυπολιτισμικού, φιλολαθρομεταναστευτικού «συμφώνου» και ας αφήσουμε στην άκρη τις περιττές λεπτομέρειες περί «σημαντικών βελτιώσεων».

Είναι ολοφάνερο ότι η ΝΔ είναι όχι απλώς ανίκανη στο να αντιμετωπίσει την λαθρομετανάστευση (καθώς κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα είχε μεν την διάθεση, όχι όμως και την ικανότητα), αλλά πολύ χειρότερα φροντίζει και η ίδια συνειδητά να συναινεί στην προσπάθεια των εθνομηδενιστών της αριστεράς για την μετατροπή της Ελλάδας σε μια απέραντη αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών, της Χώρας σε χώρο και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.