Ο βουλευτής Μαγνησίας Ηλιόπουλος στην Ημερίδα του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού

Το παρών έδωσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος το Σάββατο 16 Μαρτίου στην Ημερίδα που διοργάνωσε το 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού μαζί με κλιμάκιο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της “Ελληνικής Αυγής για τη Θεσσαλία”, της παράταξης που στηρίζει η Χρυσή Αυγή στις περιφερειακές εκλογές.

Η ενημερωτική εκδήλωση που είχε τίτλο «Τα προβλήματα που μας απασχολούν», διοργάνωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στο Πολιτιστικό κέντρο του Αλμυρού.

Όπως επεσήμανε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος δέχθηκε μετά χαράς να παραστεί σε αυτήν την εκδήλωση, μια πρωτοβουλία νέων παιδιών, τα οποία αγωνιούν για τον μέλλον τους. Ο βουλευτής Μαγνησίας τόνισε ότι “η νεολαία είναι η αυγή του Έθνους, γι’ αυτό πρέπει να εγκύψουμε πάνω από τα προβλήματα των νέων και η Πολιτεία να σταθεί αρωγός τους“. Όπως υπογράμμισε, “οι νέοι πρέπει να διαβάζουν Ιστορία, καθώς όπως είχε πει ο μεγάλος Βρεταννός ηθοποιός Πίτερ Ουστίνοφ, “Η Ιστορία είναι όπως οι καθρέπτες του αυτοκινήτου. Κοιτώντας πίσω, καθορίζεις την πορεία σου εμπρός”. Αυτή τη Νεολαία θέλουμε. Μια Νεολαία άλκιμη, εύρωστη, με Αρχές και Ιδανικά, μακρυά από φθοροποιά πρότυπα, από παρακμιακές τάσεις, από τα ναρκωτικά.”

Προηγούμενο άρθροΠ. Ηλιόπουλος: Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι πλήρως αποκλεισμένοι και στο διαδίκτυο! ΒΙΝΤΕΟ
Επόμενο άρθροΜητσοτάκης: Θα φτιάξω μουσουλμανικό Συμβούλιο παρά τω Πρωθυπουργώ