13.5 C
New York
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑVIRAL έγινε άρθρο Χρυσαυγίτη με αφορμή την Πρωτομαγιά: "Μην χαρίζεστε στους εργατοπατέρες...

VIRAL έγινε άρθρο Χρυσαυγίτη με αφορμή την Πρωτομαγιά: “Μην χαρίζεστε στους εργατοπατέρες της αριστεράς και ψοφοδεξιάς”

Οι Εργάτες έχουν και Πατρίδα και Κίνημα!

Αίσθηση προκάλεσε χθες άρθρο Χρυσαυγίτη βουλευτή εν όψει της Πρωτομαγιάς. Ας δούμε τι έγραψε:

“Όταν επί μια σχεδόν δεκαετία η Ελλάδα αναδεικνύεται «πρωταθλήτρια» της ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε αποτελεί ευθεία πρόκληση προς τον Έλληνα Εργάτη να ισχυρίζονται μαρξιστές και φιλελεύθεροι πως σέβονται τα δικαιώματά του, πόσο μάλλον να διακηρύσσουν με θράσος πως «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη».

Κομμουνιστές, σοσιαλιστές και φιλελεύθεροι δεν έχουν την παραμικρή δικαιολογία για την σημερινή δραματική οικονομική κατάσταση της χώρας. Διότι από κοινού μεθόδευσαν και υλοποίησαν αρχικά την καταστροφή της βιομηχανικής μας παραγωγής και κατόπιν της αγροτοκτηνοτροφικής. Την ίδια περίοδο που αργά και μεθοδικά αφάνιζαν την οικονομική πρωτοβουλία στον ιδιωτικό τομέα, γιγάντωναν το πελατειακό Κράτος με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση των κομματόσκυλών τους, καθιστώντας το αυτονόητα δικαίωμα του Έλληνα και της Ελληνίδας στην Εργασία, ανταλλάξιμο προϊόν με την ψήφο στα κόμματα της ξενοκρατίας.

Έλεγαν και εξακολουθούν να λένε: «Θες δουλειά; Απευθύνσου στον πολιτικάντη της περιοχής σου, Προσκύνα τον και ίσως σε βολέψει». Έτσι δημιουργήθηκαν οι στρατιές των βολεμένων, τις οποίες από το 1974 και μέχρι σήμερα χρυσοπληρώνει ο Ελληνικός Λαός. Τα ρουσφέτια εντούτοις και η κατασπατάληση και διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από τις κομματικές συμμορίες μαρξιστών και φιλελεύθερων, οδήγησαν στην οικονομική κρίση. Κι οι στρατιές των βολεμένων φαίνονται πια μικρές και λίγες μπρος στις Στρατιές των Μη Προνομιούχων που το ίδιο το αντεθνικό Καθεστώς δημιούργησε.

Πριν ακόμη διαφανεί το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα σε όλη του την έκταση, το Καθεστώς καλλιέργησε την πεποίθηση πως η μετανάστευση θα δώσει νέα οικονομική πνοή στη χώρα: νέα εργατικά χέρια θα προστεθούν στα υπάρχοντα και θα δοθεί ώθηση στην ακμάζουσα ελληνική οικονομία που ζούσε το μύθο της στη ζώνη του ευρώ. «Χασάν μείνε, είναι καλό για όλους!», κραύγαζαν οι κρατικές διαφημίσεις στα κανάλια της διαπλοκής, την ίδια στιγμή κατά την οποία οι περισπούδαστοι (και βαθιά κονομημένοι) σοφοί της μεταπολίτευσης – η περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου- διατυμπάνιζαν με ύφος χιλίων καρδιναλίων πως οι μετανάστες θα σώσουν τα ασφαλιστικά μας ταμεία από την κατάρρευση και χρεοκοπία.

Οι εκτιμήσεις των «ειδικών» παρά ταύτα, διαψεύστηκαν οικτρά. Οι λαθρομετανάστες εισέβαλαν κατά εκατομμύρια στην Πατρίδα μας αλλά τα Ταμεία δεν διασώθηκαν. Τουναντίον, εκτινάχθηκε στα ύψη η μαύρη εργασία, τα μεροκάματα συμπιέστηκαν και η εγκληματικότητα χτύπησε κόκκινο. Μεγάλος κερδισμένος το παρακράτος των εργολάβων του Δημοσίου και η διεθνιστική πλουτοκρατία, που είδαν τα κέρδη τους να εκτινάσσονται στα ύψη. Το δράμα όμως του Ελληνικού Λαού μόλις άρχιζε…

«Στόχος της κυβέρνησής μας είναι να υπάρχει τουλάχιστον ένας εργαζόμενος σε κάθε ελληνική οικογένεια», διακήρυσσε ο Τζέφρυ Παπανδρέου, αφού πρώτα έσυρε την Ελλάδα στα νύχια των τοκογλύφων του ΔΝΤ. Η εργασία, υποχρέωση και δικαίωμα κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας υπό το πρίσμα του Λαϊκού Εθνικισμού, κατέστη προνόμιο των ολίγων «εκλεκτών» στην ψευτοδημοκρατία των Μνημονίων και της ξενοκρατίας.

Το Μνημόνιο των σοσιαλιστών του κλεφτοΠΑΣΟΚ, διαδέχθηκε το Μνημόνιο της νεοφιλελεύθερης ΝΔ. Θυσίες και νέες θυσίες για τους Έλληνες και αντίκρισμα κανένα για την ελληνική οικονομία. Μονάχα ανεργία, φτώχεια, εξαθλίωση και επιπρόσθετα, εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας να φεύγουν για το εξωτερικό διεκδικώντας το δικαίωμα στην Εργασία, δικαίωμα που τους στέρησε το μνημονιακό Καθεστώς.

Σοσιαλισμός και φιλελευθερισμός απέτυχαν παταγωδώς και πλέον για ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην ελληνική κοινωνία αναδυόταν το δίλημμα: κομμουνισμός ή Εθνικισμός;

Η αντισυνταγματική πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με την πολυδάπανη (ακόμα και από τα ιδρύματα του Σόρος) διαφήμιση και προβολή του Τσίπρα και της αριστεράς, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των κομμουνιστών. Η αριστερά των «κοινωνικών αγώνων και της αλληλεγγύης» ήρθε και μαζί της φορτώθηκε στις πλάτες του Λαού μας ένα ακόμα Μνημόνιο, το σκληρότερο όλων, ευγενική χορηγία των Τσίπρα-Καμμένου προς τους διεθνείς τοκογλύφους, στους οποίους αναμφισβήτητα οφείλουν την κατάληψη της εξουσίας. Ο Ελληνικός Λαός είχε για μια ακόμη φορά εξαπατηθεί, διαπιστώνοντας με δραματικό είναι η αλήθεια τρόπο, την ξεκάθαρα αντεθνική και αντιλαϊκή φύση του κομμουνισμού. Το πλήθος εξοργιστικών προνομίων για τους δήθεν «πρόσφυγες και μετανάστες» συνοδευόταν από περικοπές μισθών και συντάξεων για τους Έλληνες, ενώ την ίδια ώρα που οι «δυστυχείς και ταλαίπωροι» αυτοί άνθρωποι πετούσαν επιδεικτικά τις μερίδες φαγητού που δωρεάν τους παραχωρούσε το Κράτος, υπουργός του Τσίπρα προέτρεπε τους Έλληνες να μην γκρινιάζουν και να τρώνε γεμιστά!

Πρωτομαγιά 2018 και τα κόμματα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας θα παραστήσουν ξανά τους «προστάτες της εργατικής τάξης» και των δικαιωμάτων της. Οι ψοφοδεξιοί και οι σοσια-ληστές θα κάνουν λόγο για τις θυσίες των εργαζομένων που τάχα πιάνουν τόπο, ενώ οι κόκκινοι θα μιλήσουν για την «αναγκαιότητα των ταξικών αγώνων για να νικηθεί η ασυδοσία Κράτους και Κεφαλαίου». Κι ας είναι από την μεταπολίτευση κι εντεύθεν κόκκινο τόσο το Κράτος όσο και το Κεφάλαιο…

Απέναντι σ’ εκείνους που προσδοκούν οικονομική ανάπτυξη μέσω τοκογλυφικών δανείων και ευχολογίων περί ξένων επενδύσεων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα παραμένει ακλόνητο στην πάγια θέση του πως μόνον οι Έλληνες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα! Μόνο τα χέρια των Ελλήνων Εργατών, Αγροτών και της Ελληνικής Νεολαίας μπορούν να σηκώσουν το βάρος της πραγματικής ανοικοδόμησης και ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, μα για να συμβεί αυτό απαιτείται Κράτος Εθνικό και Κοινωνικό, Κράτος το οποίο θα δημιουργηθεί από τη Χρυσή Αυγή και θα δρα προς το συμφέρον της Πατρίδας και του Λαού μας!

Μη προνομιούχοι συμπατριώτες, εργαζόμενοι και άνεργοι που νιώθετε αηδία και οργή γι’ αυτό το αντεθνικό Κράτος, μη χαρίζετε στους εργατοπατέρες της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς τη Δύναμή σας. Γίνετε με τη Χρυσή Αυγή μια γροθιά και κάντε τους υπεύθυνους της δυστυχίας σας να τρέμουν!

Ζήτω η Εθνικιστική Εργατική Πρωτομαγιά!”

Ευάγγελος Καρακώστας

RELATED ARTICLES

Most Popular