Ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, η τριήμερη περιοδεία (7-9 Δεκεμβρίου) του Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην Μακεδονία, που περιέλαβε επισκέψεις και ομιλίες του στις πόλεις Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Σέρρες και Κιλκίς.

Ο Αρχηγός του Κινήματος, μίλησε αλληλοδιάδοχα στους Συναγωνιστές και Φίλους που έσπευσαν να χαιρετήσουν την πολυαναμενόμενη από καιρού περιοδεία του στην Μακεδονία μας και να στηρίξουν την ακλόνητη καθοδήγησή του στον Αγώνα των Εθνικιστών. Με αποφασιστικότητα, περιφρονώντας τα μικρόψυχα κυκλώματα των ευτράπελων κρατικών αρμοδίων και τον «άνωθεν» κατευθυνόμενο αρνητισμό στην χορήγηση πρόσφορων χώρων για την περιοδεία του Αρχηγού, οι κατά τόπους Συναγωνιστές, ήσαν παρόντες με θέρμη για να δηλώσουν την αφοσίωσή τους στην υπόθεση του Εθνικισμού και στο πρόσωπο του Αρχηγού, σε πείσμα των καθεστωτικών παλιάτσων κάθε λογής και απόχρωσης.

Ο Γενικός Γραμματέας σε όλες τις ομιλίες του τόνισε, την αταλάντευτη επιμονή του Κινήματος στην αδιαπραγμάτευτη Ελληνικότητα της μίας και μοναδικής Ελληνικής Μακεδονίας, την οποία ξεπούλησε με την Συμφωνία των Πρεσπών, ο Κυβερνητικός συρφετός των ξενόδουλων, δίχως αντίσταση από τα κόμματα του αντεθνικού τόξου.

Ο Λαός μας, μαζί με το Κίνημα, αντιστέκεται στην εκποίηση της Μακεδονίας μας, στους αλητοσκοπιανούς αλυτρωτιστές και με την γενναία κι απροσκύνητη Ελληνική Νεολαία, προβαίνει σε κινήσεις έμπρακτης αντίστασης με τις μαθητικές κινητοποιήσεις.

Αυτό τον έξοχο αγώνα των Ελληνόψυχων μαθητών, τόνισε εμφατικά και εγκάρδια χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας καταγγέλλοντας τους ξενοκίνητους αχρείους Εθνικούς προδότες.

Επίσης διεκήρυξε τον επίμονο αγώνα της Χρυσής Αυγής για την προστασία της Μακεδονίας επί 2,5 δεκαετίες, όταν το Έθνος βυθιζόταν στην πνευματική αδιαφορία και την εκφυλιστική τεχνητή ευμάρεια. Έκτοτε το Κίνημα, ήδη από το Α’ φύλλο της εφημερίδος μας, είχε διακηρύξει την μοναδική και αδιαπραγμάτευτη θέση μας για το ζήτημα. Ενάντια στους καθιερωμένους μπολσεβίκους εθνοπροδότες και στους σιχαμένους ψευτοπατριώτες συνοδοιπόρους τους.

Στην Μακεδονία μας ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έγινε παντού δεκτός με ξέχωρη συμπάθεια από του Συναγωνιστές και φίλους μας, που έσπευσαν με παρρησία και χαρά να τον χαιρετήσουν, να τον ζητωκραυγάσουν και να τον συγχαρούν για την επάξια εκπροσώπηση των λαϊκών και εθνικών συμφερόντων στο Κοινοβούλιο, αλλά και για την αφοσιωμένη και ακλόνητη στάση του απέναντι στο κομβικό Εθνικό Ζήτημα του «Μακεδονικού». Επειδή αυτός ηγείται της μόνης πολιτικής δυνάμεως που ακολουθεί ασυμβίβαστα μια γενναία εθνική πολιτική, ριζικά αντίθετη από αυτήν του εθνομειοδοτικού και ξενόδουλου «πολιτικού τόξου». Γιατί ο Γενικός Γραμματέας μας επανειλημμένα κατήγγειλε και κατακερμάτισε την αντεθνική συνωμοσία του ψευδοσυνταγματικού εσμού, που επιχειρεί μονίμως με ελεεινές υπεκφυγές και γελοία ψευδοεπιχειρήματα να δικαιολογήσει την προδοσία της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς.

Από την ακλόνητη Πιερία έως την Συμπρωτεύουσα κι από την Δράμα έως τις Σέρρες και το μαρτυρικό Κιλκίς, ο Αρχηγός έγινε δεκτός με ανυπόκριτη χαρά κι ενθουσιασμό. Ξεκαθάρισε τις τακτικές σκοπιμότητες και τις στρατηγικές βλέψεις του Κινήματος και μέσα από αγωνιστικές αναμνήσεις και σύγχρονες αποτιμήσεις, περιέγραψε τις περαιτέρω τροχιές του Αγώνα μας. Αναφερόμενος με δέος στην θυσία του Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, στην μνήμη των δολοφονημένων Συναγωνιστών μας Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη, καθώς και στις κατά τόπους αιματηρές απώλειες των αγωνιστών του Έθνους, όπως στο αιματοβαμμένο από τους Βούλγαρους Δοξάτο και στο αφανισμένο από τους ανθέλληνες μπολσεβίκους προδότες Κιλκίς.

Η πολιτικά παραγωγική και συναισθηματικά ένθερμη περιοδεία του Αρχηγού μας, διέδραμε με διάφορα χαρακτηριστικά περιστατικά, δύο από τα οποία σφράγισαν με το αποτύπωμα και το χρώμα τους την τροχιά των ημερών:

  • Η ψυχωμένη πορεία των Συναγωνιστών μας στις Σέρρες, όπου μετά την υπαίθρια ομιλία του, έξω από το ‘Διοικητήριο’ το οποίο αρνήθηκαν ως τόπο διεξαγωγής σε αίθουσά του, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες συμμετείχαν με παθιασμένη ζέση στην συγκέντρωση, που κατέληξε σε δυναμική πορεία στο κέντρο της Πόλης.

Τα καθέκαστα στην διάρκεια της ολιγοήμερης αλλά εντατικής περιοδείας κατέδειξαν μιαν ακόμη απτή απόδειξη της απήχησης του Λαϊκού Συνδέσμου στην κοινωνία, αλλά και της άκαμπτης δυναμικής του κόμματος (η οποία βεβαίως αποτυπώνεται ξεκάθαρα και επιβεβαιώνεται αναμφίβολα από πολυάριθμα πρόσφατα δημοσκοπικά δεδομένα, σύμφωνα με τα οποία η δημοτικότητα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου αυξάνεται κλιμακωτά και αναμένεται να εκτοξευτεί στο προσεχές διάστημα σε περαιτέρω ύψη, τρομακτικά για το αντιπατριωτικό «συνταγματικό τόξο» των ζητωπατριωτών.

Για κάθε Χρυσαυγίτη και κάθε φίλο του Κινήματος, η περιοδεία αυτή, σημαίνει και σηματοδοτεί την νέα αγωνιστική φάση που ξεκίνησε και θα πραγματωθεί στην νέα χρονιά, εμπρός στις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται.

Με την καθοδήγηση του Αρχηγού, το Κίνημα ενωμένο, αποφασισμένο και ισχυρό, πορεύεται στον Αγώνα για Εθνική Αναγέννηση και Κοινωνική Ανασυγκρότηση!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ !

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/oloklhrwsh-ths-makedonikhs-periodeias-tou-genikou-grammatews-nikolaou-g.-mi#ixzz5ZHKUvC9v