13.5 C
New York
Σάββατο, 1 Απριλίου, 2023
Βιβλιοπωλείο Ελληνικόν
ΑρχικήΜΑΓΝΗΣΙΑBoυλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος: "Ο Εθνικισμός είναι η μόνη λύση για...

Boυλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής Ηλιόπουλος: “Ο Εθνικισμός είναι η μόνη λύση για την Ευρώπη!” BINTEO

Στην επιτροπή ευρωπαϊκών υποθέσεων μίλησε ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος για τα προβλήματα που ταλανίζουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη.

Το Δελτίο Τύπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

” Ο Π. Ηλιόπουλος τόνισε ότι ένα βασικό ζήτημα αφορά την υπερκοστολόγηση έργων υποδομής στην χώρα, τα οποία υλοποιούνται με υπερδιπλάσιο κόστος και σε πολλαπλάσιο χρόνο, σε σχέση με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη, γεγονός το οποίο οφείλεται στην σήψη και την διαφθορά που εντοπίζεται στο ελλαδικό κράτος.

Παράλληλα, είναι αναγκαία η διαφύλαξη των συνόρων της Ελλάδος, ήτοι της Ευρώπης για την επιβίωση των ευρωπαϊκών εθνών. Ουσιαστικά, το συγκεκριμένο φαινόμενο αποσκοπεί στην αντικατάσταση των Ευρωπαίων πολιτών με άριστη μόρφωση και κατάρτιση με παράνομους μετανάστες, οι οποίοι και αποτελούν φτηνά εργατικά χέρια.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ολοκλήρωσε την ομιλία του υπενθυμίζοντας ότι ο Εθνικισμός αποτελεί την μόνη ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. “

RELATED ARTICLES

Most Popular