Οι υπεύθυνοι του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΚΚΕ) φαίνεται ότι έχουν θορυβηθεί από τις πρόσφατες αποκαλύψεις. Στον «Ριζοσπάστη», κάτω από τον τίτλο «Καταγγελία του ΚΚΕ προς την “Google”», διαβάζουμε τα εξής:

“Σε αναφορά-καταγγελία προς την «Google» προχωρά το ΚΚΕ, με αφορμή αισχρά και υβριστικά δημοσιεύματα της Χρυσής Αυγής σε βάρος του Κόμματος. Οι ναζί – φασίστες έχουν πάρει εργολαβία τη συκοφαντική επίθεση σε βάρος του ΚΚΕ, δημοσιεύοντας επανειλημμένα στα φασιστοσάιτ τους εμετικά αντικομμουνιστικά κείμενα. Σε πρόσφατα δημοσιεύματα τόλμησαν να χαρακτηρίσουν το Κόμμα «υπηρέτη του κεφαλαίου», «εγκληματική συμμορία», «μαφία» κ.ά.

Το ΚΚΕ κατήγγειλε στην «Google» το γεγονός ότι τέτοιου είδους κατάπτυστα κείμενα εμφανίζονται στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της «Google» και μάλιστα σε περίοπτη θέση. Επιβάλλεται η «Google» να κατεβάσει κάθε αποτέλεσμα γι’ αυτά τα δημοσιεύματα και ταυτόχρονα ο ελληνικός λαός να στείλει στα τσακίδια τους ναζί – φασίστες της ΧΑ, δυναμώνοντας το ΚΚΕ παντού”.

Είναι ολοφάνερο, ότι οι τύποι «έχουν ξεφύγει» εντελώς. Οι ίδιοι που γράφουν κείμενα και ανεβάζουν βιντεάκια στα οποία βρίζουν χυδαία και ασύστολα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, οι ίδιοι που σε σκίτσα της ΚΝΕ αμφισβητούν ακόμη και την ανθρώπινη ιδιότητα των Χρυσαυγιτών (μιμούμενοι «αστούς» σκιτσογράφους, όπως ο Χατζόπουλος) διαμαρτύρονται τώρα για τους χαρακτηρισμούς που τους αποδίδονται.

Εάν όντως οι Ζαχαριάδης, Μπελογιάννης και λοιποί επικρατούσαν το 1949, λέτε ότι, όχι μόνο δεν θα υπήρχε χώρος για καμία αντίθετη άποψη, αλλά με την “αλάνθαστη” μέθοδο της NKVD, με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού, θα ήταν η… αποστομωτική απάντηση σε κάθε «αντιδραστικό στοιχείο» και «εχθρό του λαού»; Με το να παραπονιούνται όμως στην «Google»  μάλλον δείχνει ότι το ΚΚΕ δημοσκοπικά πνέει τα λοίσθια…