Μόλις λίγες ώρες χρειάστηκε να περάσουν από την ψήφιση των προαπαιτούμενων με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Βαρεμένο να παραδέχεται ότι η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να αποδεχθεί τη νομοθέτηση επιπλέον μέτρων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ  ο κ. Βαρεμένος υποστήριξε οτι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να δεχθεί τη νομοθέτηση κι άλλων μέτρων για πάγωμα συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Παράλληλα ο κ. Βαρεμένος σημείωσε πως δεν μπορεί να είναι βέβαιος βεβαιώσει ότι τους επόμενους μήνες δεν θα ληφθούν κι άλλα μέτρα.

«Κανονικά θα έπρεπε να πούμε ψηφίσαμε ό,τι ψηφίσαμε, γεια σας, όμως έπρεπε να αφαιρεθεί κάθε πρόσχημα», σημείώσε χαρακτηριστικά ενώ έσπευσε να συμπληρώσει«Ακόμη και με ελάφρυνση χρέους η Ελλάδα δεν θα πάψει να είναι μια υπερχρεωμένη χώρα».

Οσον αφορά την περίπτωση να πρέπει να ληφθούν και νέα μέτρα ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε χαρακτηριστικά «Δεν ξέρω, με βεβαιότητα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα» για να λάβει την απάντηση από τον ευρωβουλευτή της ΝΔ, Γιώργο Κύρτσο ο οποίος χαρακτηριστικά τόνισε«Δικό μας είναι το πρόβλημα της υπερχρέωσης και της οικονομικής λύσης, μόνοι μας θα το λύσουμε. Αν περιμένουμε τελευταία στιγμή να νομοθετούμε μέτρα είμαστε καταδικασμένοι».